Şimdi Ara

İNTERNET CAFEDE KNİGHT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalinden alıntı: rush85

quote:

Orijinalinden alıntı: Wolqanyc

olay güzel hoş da

ben:akıllandımmı?
    çocuk:ok abi bidaha yamuk olmaz size.
    ben:akıllı ol almıyım aklın

bu ksım abartma gibi geldi

Aynen bence z..tir git len demiştir

• Hey gidi hey konuya bak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu0 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuyu okudumda aklıma şey geldi yıl 2006 cafede şöyle bi haber yayıldı üst cafeye beyazency geldi diye tabi bizde bu olayı duyduğumuz gibi başladık koşmaya gittik cafeye girdik adamın lvl 69 hostesi açıyo sheller falan var hepimizin ağızlar bir karış açık biz fp dahi görmemiştik birden shell görünce bi afalladık hey gidi yıllar hey şu anda dahi çıkan shelleri çöpe atarken hep eskileri hatırlayarak atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: North10293

Hocam bu konuyu okudumda aklıma şey geldi yıl 2006 cafede şöyle bi haber yayıldı üst cafeye beyazency geldi diye tabi bizde bu olayı duyduğumuz gibi başladık koşmaya gittik cafeye girdik adamın lvl 69 hostesi açıyo sheller falan var hepimizin ağızlar bir karış açık biz fp dahi görmemiştik birden shell görünce bi afalladık hey gidi yıllar hey şu anda dahi çıkan shelleri çöpe atarken hep eskileri hatırlayarak atarım
    :):)

Hocam ben de 2007 de baslamistim edana acilmadan biraz önce. mage charım vardi eziktik. o zamanlar meşhur cleaver gorevi vardi folkta lard orc gibi birsey kestikce surekli veriyordu. ben ve arkadas mage orda gorev yapıyoruz bizim haricimizde herkes asas cleaver gorevi yapiyo magelere viper staff veriyor o gorev ama viper staff bir ise pek yaramiyor. oyle oyle millet cleaver kasarken biz olaydan habersiz takiliyorduk:):)

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu0

:):)

Hocam ben de 2007 de baslamistim edana acilmadan biraz önce. mage charım vardi eziktik. o zamanlar meşhur cleaver gorevi vardi folkta lard orc gibi birsey kestikce surekli veriyordu. ben ve arkadas mage orda gorev yapıyoruz bizim haricimizde herkes asas cleaver gorevi yapiyo magelere viper staff veriyor o gorev ama viper staff bir ise pek yaramiyor. oyle oyle millet cleaver kasarken biz olaydan habersiz takiliyorduk:):)

Alıntıları Göster
    Bende 2006 da liseye başlamıştım 2.dönem başladım oyuna edana serverinde efsane zamanlardı.hiç unutmam cicick diye bir mage vardı ilk 80 olanlar arasında idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgattable

Bende 2006 da liseye başlamıştım 2.dönem başladım oyuna edana serverinde efsane zamanlardı.hiç unutmam cicick diye bir mage vardı ilk 80 olanlar arasında idi.

Alıntıları Göster
    aynen. edanada AZAD vardı görünce peşine takılırdık bembeyaz ampül gibiydi :) 2007 de liseye başlamıştım ben o zaman başladım.
  • gülümsetti valla
  • Valla ben cafede bi bebenin charı izledim taa 2007 yılı herifte 9hb var. Adam k2 den serveri istese anca kafa kafaya takas yapraklardı. 59 Warrior içinden geçiyordu milletin baseye falan giriyodu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saflıkların olduğu yılları özlüyorum her şey 2008 den sonra bitti. Hile çıktı ve herkes internet alemini ve oyunu öğrendi
  • Yıl 2005 kim hortlatti konu :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.