Şimdi Ara

İNTERNET CAFEDE KNİGHT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

birgün cafeye gittik kuzenlerle.
    3 kişiyiz 2 mage bir attack warrior ben:42 lvl.diğer mage kuzenim:36,Warriorda:35 lvl

üçümüz birlikte dk kesiyoz.
    çok rahat kesiyoduk.bi ara benim mana bitti kaçtım bu sırada yan pcden bir çocuk:
    çocuk:hehehe dk dan kaçıyo

bu sırada ben dk yı öldürüyorum ve çocuğun pcye bakıyom 8 kişi zorla werewolf kesiyolar.
    ben: sen kendine bak daha zorla werewolf kesiyosun
    çocuk:hadi lan biz burda sizi ezeriz dedi.
    ben böylece oynayanların hepsinin cafede olduğunu öğrendim.
    ben:gelin hadi arenaya bakalım eziyomusunuz.

daha sonra arenada.
    biz kuzenlerle girdik bi odaya.bunları bekliyoz.sonra geldiler.bu arada hepsi civciv.dizildiler 8 kişi.
    başla dedi.ben başladım 6 sını frozan blade ile ezdim.hepsine birer kez vurarak.geri kalan ikisinide mage olan kuzen fire burst ile toplu şekilde kesmiş.sonra
    ben:nooldu ezildiniz birden.
    çocuk:dur biz diğer charla girelim görürsünüz.

sonra yine geldiler 8 kişi bunlarda 25-30 arası adamlardı
    1rogue 1warrior 6mage

ben yine başladım mageleri aldım.kuzenlerde kalanı temizledi.
    sonra yine çocuğa
    ben:nooldu bu iki oldu bak bidaha uğraşamam sizinle.
    çocuk:sie ben girseydi 70 charla görürdün ama hacklendi...
    bende artık çocukla uğraşmayım yine çıkarken çocuk yine girdi odaya gel teke tek kapışak dedi bende olurdedim.çocuk 30 saatte canımı yarıladı.tabi ben bişey yapmadım.sonra 1 ice orbla işi bitti.
    ben:akıllandımmı?
    çocuk:ok abi bidaha yamuk olmaz size.
    ben:akıllı ol almıyım aklını
    dedim ve gittik gray ozzy kesecez.bütün cafe başımıza toplandı.ve hep bir ağızdan"çüüşşşş" dedi
    bizde gülmekten ölüyoz tabi ona çüş diyen darkmareye ne der.
    sonra zaman bitti ve biz çıktık.bu kadar biraz uzun ama olsun........

• Helal OLsun
  • çok heyecanlı bi olaymıs :D
  • eee ???? sonuc siz bab the kingmi oldu yani
  • muhahaha ozzy ha :D
  • olay güzel hoş da

ben:akıllı ol almıyım aklın

bu ksım abartma gibi geldi
  • heheh aynısı bi kerede bana oldu hiç gitmedim bi cafeye gittim lvl 60 çocuklar duymuş görmüşler bi kaç gün sonra gittim adım çıkmış burda lvl60 biri war felan dedim benim oo ihihih diyolar abi nası oldun vs vs ama insanın hoşuna gidiyo wallaa dötü kalkıyoo :p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win7 Knight Online Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Ares

eee ???? sonuc siz bab the kingmi oldu yani

lol
  • benim ark kafede çalışıyor.orda sabah akşam kasıyo gelen çocuklara beni ve arkadaşımı anlatmış millet tanıyo bizi orda ama hiç sıfatımızı görmediler

bugün arkadaşım gitti oraya millet anaaa katam bumu diye kudurmuşlar.(adamın adı masterkatam aslında katarn ama katam yazmış sap ) ben de gitsem coşturcaktık ortalığı ama bıraktım charı.(bi de ordaki saplar 40tan sonra kasmıyo 53ü 54 yüksek sanıyorlar ondan)53lvl ice 1100 vuruyor olmaz dedim şu an ki 43 paper o kadar vuruyo

kafede oynayınca bi de keylogger olayı var ona da dikkat.oturunca kontrol edin bi arkadaşın +6 bonuslu full chitin seti gitti rogue.
    (adamın evde pc var ama abisi oturduğu için kafede yoklamadan oynama saplığına kurban gitti)laglar da var o başka.

bu arada bunlara benzer bir anımı anlatam yine aynı kafedeyiz 23-25 yaşlarında bi adam var ama çocuk gibi görseniz neyse o arkadaşla oturuyo adam bize demez mi "wayy be bi infernoyla bütün bulcanları aldı" diye yerlere yattım sürüne sürüne güldüm kafede adam kaldı öyle arkadaş harpye girdi hemen yan makinadan gelen exi görünce adamın ağzı bayağı bi açık kaldı ben de gelcem dedi 40 ol eslant 45 ol harpy diyince kaldı öyle zira daha 28di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterWindu -- 17 Ağustos 2005, 5:28:53 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: Wolqanyc

olay güzel hoş da

Aynen bence z..tir git len demiştir

• quote:

Orijinalinden alıntı: rush85

quote:

olay güzel hoş da

Aynen bence z..tir git len demiştir
    bencede ben olsam öyle derdim

• len olm sen katarn pisisik bari buraya gelmeyin ya kaçamıyom sizden yeter
  • aga harbi çocuk böle dedi yaa.bende bunu dedim naapıyım
    quote:

olay güzel hoş da

• quote:

Orijinalinden alıntı: MasterWindu

benim ark kafede çalışıyor.orda sabah akşam kasıyo gelen çocuklara beni ve arkadaşımı anlatmış millet tanıyo bizi orda ama hiç sıfatımızı görmediler

bugün arkadaşım gitti oraya millet anaaa katam bumu diye kudurmuşlar.(adamın adı masterkatam aslında katarn ama katam yazmış sap ) ben de gitsem coşturcaktık ortalığı ama bıraktım charı.(bi de ordaki saplar 40tan sonra kasmıyo 53ü 54 yüksek sanıyorlar ondan)53lvl ice 1100 vuruyor olmaz dedim şu an ki 43 paper o kadar vuruyo

kafede oynayınca bi de keylogger olayı var ona da dikkat.oturunca kontrol edin bi arkadaşın +6 bonuslu full chitin seti gitti rogue.
    (adamın evde pc var ama abisi oturduğu için kafede yoklamadan oynama saplığına kurban gitti)laglar da var o başka.

bu arada bunlara benzer bir anımı anlatam yine aynı kafedeyiz 23-25 yaşlarında bi adam var ama çocuk gibi görseniz neyse o arkadaşla oturuyo adam bize demez mi "wayy be bi infernoyla bütün bulcanları aldı" diye yerlere yattım sürüne sürüne güldüm kafede adam kaldı öyle arkadaş harpye girdi hemen yan makinadan gelen exi görünce adamın ağzı bayağı bi açık kaldı ben de gelcem dedi 40 ol eslant 45 ol harpy diyince kaldı öyle zira daha 28di

ya yeter böle şeyleri anlatmayın kendimi toparlayamıyorum bi de dermiş vay be bi novada wromleri aldı :D

• çocuk keyloger la alıyomuş senin çarı :D
  • Demek Ben oaraya Gitsem Gm zannedip Elimi ayağımı öpecekler
  • quote:

Orijinalinden alıntı: tumunac

aga harbi çocuk böle dedi yaa.bende bunu dedim naapıyım
    quote:

olay güzel hoş da

Böyle dedi tamam.Sonra elinizi de öptü mü?
  • aciyip heyecanlı bidaha anlatsana mısıf falan kapıp geleyim
  • muhahaha çok komik ya anlatın anlatın heyecanlı oluyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.