Şimdi Ara

İnternet donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows 7 64 bit kullanıyorum. Bir süredir birkaç dakikada 1 internetim sanki kopuyor, daha doğrusu donuyor. 5-10 saniye sonra normale dönüyor (bazen daha uzun). Fakat bu sorun browserın yanıt vermemesi gibi bir durum değil (gerçi eskiden bu oluyordu). İnternet donmuşken genelde girmeye çalıştığım siteye giremiyorum ve Chrome "web page is not available" uyarısını veriyor. AVG ye bilgisayarı taratıp temizledim fakat sorun hala düzelmedi. Acaba ttnet kaynaklı mı diye düşünmeye başladım. Bu sorunu yaşayan var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakspor -- 9 Mart 2013; 11:23:52 >

• Google Chrome" Error 105 (net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Unable to resolve the server's DNS address." errorunu veriyor. 1 kere de error 103 verdi. error 105'e genelde DNS ayarını 8.8.8.8 8.8.4.4 e çevirmeyi önermişler fakat bu bazılarında işe yararken bazılarında yaramamış. Bende de malesef yaramadı. Bu donmayı yaşadığımda DNS jumper programıda "host is offline" uyarısını veriyor. Çıldırcam lütfen yardım edin
  • internet tarayıcılarını sistemden kaldırıp ve sonra clenar programı ile temizlik yapıp sonra farklı bir tarayıcı indirip opera,modzılla tarayıclarını kurup denermsin.
    internet exp.tarayıcısında problem var mı..??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.