< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacivertbilgisayar -- 23 Mayıs 2017; 18:11:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacivertbilgisayar -- 23 Mayıs 2017; 18:11:42 > |
15 lira olsa surumden kazanip daha fazla kisi alirdi
|
şu internette en çok bulunabilecek cracklı prog. lisanslarını şurda 90 ₺ tl satmaya çalışanları azimlerimden dolayı tebrik ediyorum..
Google dan 2-3 dk içinde bunu herkes bulabilir.. Vatandaş Windows u bile korsan kullanıyor, neden millet buna para versin ki..! |
ibo3182 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
İnsanları korsan yazılım kullanmaya değil de ücretsiz, alternatif yazılım kullanmaya teşvik etseniz keşke! Alternatif olarak EagleGET uygulaması gayet başarılı ve ücretsiz. |
belki içimizde haramdan uzak duran ve hırsız olmayan birileri vardır ve satın alır
|
Helalinden 30₺ verirdim emme 57.85₺ çok abey.
|
Gittigidiyorda 60 tl ye satıldığı için pek bir albenisi yok. Fiyatı arttırıp gittigidiyor komisyonunu düşüp %35 indirim yapmak pek sıcak olmuyor :)
|
Onu bunu korsan kullanırlar ne idüğü belli olmayan programlarla aktivasyon yaparlar sonra yok efendim Hepsibura'dan, n11'den, Gittigidiyor'dan sipariş geçtikten sonra kart bilgilerim çalındı, bu sitelerden alış-veriş yapmayın diye konu açarlar
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadima -- 23 Mayıs 2017; 18:40:35 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacivertbilgisayar -- 23 Mayıs 2017; 19:34:19 > |
|
|
|