Şimdi Ara

internet erişim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci yurdunda kalıyorum iki güne kadar kablosuz internete sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyodum. İki gündür interneti sınırlı gösteriyo ve erişim türünde internet erişimi yok yazıyor. sorun gider yapınca da "erişim noktanız, yönlendiriciniz veya kablo modeminiz ile internet arasındaki bağlantı kesildi." ve "kabloşuz bağdaştırıcı veya erişim sorunu" yazıyo. yurttaki herkes sorunsuz bir şekilde girebiliyo. Acaba pc demi bir sorun var gidermek için ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th_merwe -- 4 Ocak 2013; 14:31:57 >

• merve yardım ederim ama face ini vercen olurmuuuu...

başlat>>çalıştır>>cmd yaz enterla gelen ekrana "netsh winsock reset" yaz(tırnaklar olmadan) enterla 20 saniye bekle bilgisayarı yeniden başlat. sonucu buraya profili pm olarak at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Ocak 2013; 14:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

merve yardım ederim ama face ini vercen olurmuuuu...

başlat>>çalıştır>>cmd yaz enterla gelen ekrana "netsh winsock reset" yaz(tırnaklar olmadan) enterla 20 saniye bekle bilgisayarı yeniden başlat. sonucu buraya profili pm olarak at.

maalesef bi işe yaramadı başka bi yöntem varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: th_merwe

Öğrenci yurdunda kalıyorum iki güne kadar kablosuz internete sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyodum. İki gündür interneti sınırlı gösteriyo ve erişim türünde internet erişimi yok yazıyor. sorun gider yapınca da "erişim noktanız, yönlendiriciniz veya kablo modeminiz ile internet arasındaki bağlantı kesildi." ve "kabloşuz bağdaştırıcı veya erişim sorunu" yazıyo. yurttaki herkes sorunsuz bir şekilde girebiliyo. Acaba pc demi bir sorun var gidermek için ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba;

Eğer Windows 7 kullanıyorsan

Başlat'a gel arama bölümüne Sistem geri yükleme yaz.
    Karşına gelen Sistem geri yükleme yazısına tıkla açılan ekranda seçeneklerde Farklı bir geri yükleme noktasını seç.
    Açılan listede 2-3 gün önceki bir tarihi seçerek ileri ye tıkla. Bilgisayarın yeniden başlatılacak. Sorunun düzelebilir.

Kolay Gelsin.

• quote:

maalesef bi işe yaramadı başka bi yöntem varmı

sistem geri yükleme işe yaramazsa combofix yap işe yaramassa wirelessi silip tekrar yükleriz. tabi bu sırada bilgisayar nete bağlı olmalı ki teamviewerdan girip yapabileyim kendim yaparım diyorsan ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waxae

quote:

Öğrenci yurdunda kalıyorum iki güne kadar kablosuz internete sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyodum. İki gündür interneti sınırlı gösteriyo ve erişim türünde internet erişimi yok yazıyor. sorun gider yapınca da "erişim noktanız, yönlendiriciniz veya kablo modeminiz ile internet arasındaki bağlantı kesildi." ve "kabloşuz bağdaştırıcı veya erişim sorunu" yazıyo. yurttaki herkes sorunsuz bir şekilde girebiliyo. Acaba pc demi bir sorun var gidermek için ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba;

Karşına gelen Sistem geri yükleme yazısına tıkla açılan ekranda seçeneklerde Farklı bir geri yükleme noktasını seç.
    Açılan listede 2-3 gün önceki bir tarihi seçerek ileri ye tıkla. Bilgisayarın yeniden başlatılacak. Sorunun düzelebilir.

Kolay Gelsin.

windows 8 kullanıyorum ama dediğinizi yaptım bozuk veya ulaşılamıyo diye geri yükleme yapmıyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waxae

quote:

Merhaba;

Kolay Gelsin.

windows 8 kullanıyorum ama dediğinizi yaptım bozuk veya ulaşılamıyo diye geri yükleme yapmıyo

format atsam problem çözülür mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek bi modem kullanıosanız katta modemle oyna biraz veya başka bi ağa bağlanmayı dene direk laptopta sorun arama bence arkadaşlarımla bu sorunlarla karşılaşıo ve hep modemden kaynaklanan bi soru oluo diğer arkadaşların farklı bi ağdan girio olabilirler. Dediğim saçma gelebilir ama böle bi sorunla 3-4 defa karşılaştım ve hep modemden kaynaklanan bi sorun ortaya çıkmıştı.
  • Kullandığınız wireless kartının en güncel sürümünü tekrardan yükleyiniz. Sürücü dosyalarınız bozulmuş olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.