Şimdi Ara

İnternet erişim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 gün önce kullandığım windows 7 işletim sistemli crea marka laptop google facebook başta olmak üzere bazı websitelerini açmamaya başladı. internet var mozilla nın sitesini açabiliyorum ve birkaç sayfa daha dns değiştirdim host dosyası değiştirdim farklı tarayıcı kullandım pc deki bütün ağ bağdaştırıcılarını silip baştan yükledim enson olarak format attım fakat hala bi çözüm bulabilmiş değilim. ayrıca şuan bu sorunu yaşıyan 3 laptop var apartmanda işletim sistemleri windows 7. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• modem ayarlarını kontrol et bilgisayarı başka bir hat üzerinde dene
  • Bazı leptoplarda lan realtek sürücüleri bazı windows serilerinden farketmektedir yani uyumsuzluk oluyor işletim sistemiyle driverların.
    Sistem anakart işlemci reminiz ve grafik kartınız nedir?
    Sistemi ilk aldığınızdaki kurulu orjinal windows sistemi hangisidir 32 bit mi 64 bit mi ayrıca hangi windows 7 home mi ultimate mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 farklı model laptop ta sorun vardı sistemlerde 32 veya 64 farkı vardı sadece xp felan yükledim çözemedim müşteri hizmetlerini aradım ilk görüştüğüm kişi ilgilenmedi 2. kez aradım sagolsun çok yardımcı oldu 2 kez ıp değiştirdi modem sinyal ayarlarını değiştirdi şuan için sorun çözüldü ilginize teşekkkür ederim :)
  • 64 bit 32 bite göre biraz daha veri alış verişi yüksek dosyalardan yana fakat 4 gb ve üstü bellekler için 64 bit ideal 4 gb bellekleri 32 bit sistemler tam kullanamıyor 3 gb falan görüyor.
    Neyse sorunu çözmüşsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.