Öncelikle bu güzel siteyi kurup,insanlara yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Bir bir sorum olacak.
Laptopumun sağ alt internet erişimini gösteren bölümde ! işareti var.İnternet erişimi yok diyor fakat internete giriyorum.
Karşımdaki bir başka bilgisayar daha var.Onunlada şuan facebook dışında başka bir yere girilmiyor.
Telefonumla Wi-Fi den giriyordum.Bu sabah itibariyle telefondanda internet açılmıyor.Bir şifre soruyor ne olduğunu anlamadım.
Yardımcı olursanız memnun olurum.
İyi çalışmalar dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: elowyn
Herkese Merhaba ,
Öncelikle bu güzel siteyi kurup,insanlara yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Bir bir sorum olacak.
Laptopumun sağ alt internet erişimini gösteren bölümde ! işareti var.İnternet erişimi yok diyor fakat internete giriyorum.
Karşımdaki bir başka bilgisayar daha var.Onunlada şuan facebook dışında başka bir yere girilmiyor.
Telefonumla Wi-Fi den giriyordum.Bu sabah itibariyle telefondanda internet açılmıyor.Bir şifre soruyor ne olduğunu anlamadım.
Yardımcı olursanız memnun olurum.
İyi çalışmalar dilerim.
1. simgede ! olupta nete girebiliyorsan simge cache tazelemesi yaparsan düzelebilir pek önemli değil aslında 2.face dışında bağlantı yapamamyan pcninde dns ayarlarını yapmayı dene (dnsleri otomatik aldır yada elle gir) 3.wifi şifresini telefona tekrar gir eğer
axelfoly
kullanıcısına yanıt
İlginiz için teşekkürler..
Örnek verecek olursak Wi-fi uzaktan bağlantı yapılamıyor.
Şifre istiyor şifreyi giriyorum kabul etmiyor.Şuan sadece modem kablosunu takıp kullanıyorum.
Mesela yeni şifre kurabilirmiyim ? Kurulabiliyorsa bunu nasıl yaparım.
Teşekkürler axelfoly
quote:
Orijinalden alıntı: elowyn
İlginiz için teşekkürler..
Örnek verecek olursak Wi-fi uzaktan bağlantı yapılamıyor.
Şifre istiyor şifreyi giriyorum kabul etmiyor.Şuan sadece modem kablosunu takıp kullanıyorum.
Mesela yeni şifre kurabilirmiyim ? Kurulabiliyorsa bunu nasıl yaparım.
Teşekkürler axelfoly
modem markasına bağlı olarak modem arayüz ipleri vardır bu ip numarasını adres çubuğuna yazarak gir senden oradan kablosuz güvenliğinden şifreyi değiştirebilirsin ve diğerlerine gelince sadece facebooka girebiliyorsa birisi modemin firewall ayarlarıyla oynamıştır ama bilgisayarın hiç intenete girememesibir çok nedeni olabilir
elowynE
kullanıcısına yanıt
elbette kurabilirsin kablosuz ağ ayarlarında güvenlik kısmında bunu yapabilirsin güvenlik kısmında ağ şifresini de kontrol edebilirsin belki hatalı giriyorsundur. rica ederim