Şimdi Ara

İnternet Explorer 10 da Tam Ekran Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle benim problemim internet explorer da bazı sayfalar tam ekran olmuyor. Win7 ile birlikte bilgisayarda İE9 vardı. Fakat bazı bilgisayarlarda farkettim aynı sayfa tam ekran yapılabiliyor. Ben de sorunun İE9 da olduğunu düşünerek İE10 yükledim fakat aynı sorun hala devam etmekte.

Bunu çözümünü bilen var mı?

İnternet Explorer 10 da Tam Ekran Problemi

Ekte de göründüğü gibi "ekranı kapla" simgesi deaktif. Bu nedenle tam ekran yapamıyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

• Up...
  • Merhabalar,

Girdiğiniz sayfadan dolayı kaynaklanabilir mi? Girdiğiniz sayfaya ben girmeye çalıştım fakat giremedim.

İsterseniz, aynı sayfaya Chrome veya Firefox üzerinden girip, sonuçları gözlemlemeye çalışabilirsiniz.

İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

Merhabalar,

Girdiğiniz sayfadan dolayı kaynaklanabilir mi? Girdiğiniz sayfaya ben girmeye çalıştım fakat giremedim.

İsterseniz, aynı sayfaya Chrome veya Firefox üzerinden girip, sonuçları gözlemlemeye çalışabilirsiniz.

İyi forumlar...

Crome da başka problemler var. Program stabil çalışmıyor. En ideali İnternet Explorer fakat onda da böyle bir problem var. Mecburen İe de bu şekilde devam ediyorum. Arkadaşımda Win 8 yüklü onda ekranı kapla kısmı aktif Win 8 e mi geçsem acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk
    Crome da başka problemler var. Program stabil çalışmıyor. En ideali İnternet Explorer fakat onda da böyle bir problem var. Mecburen İe de bu şekilde devam ediyorum. Arkadaşımda Win 8 yüklü onda ekranı kapla kısmı aktif Win 8 e mi geçsem acaba.

Merhabalar,

Arkadaşınızda girdiğiniz tarayıcı normal IE10'un masaüstü versiyonu mu, yoksa Metro-UI versiyonu muydu?

Bu arada, girdiğiniz sayfanın normal hâli sizinki gibi olabilir. Windows 8 üzerindeki IE-10 bazı uyumsuzluklar gösterebiliyor, meselâ e-okulda notların ve menülerin kayması gibi, "ekranı kapla" seçeneğinin görünmesi bir nevî yanlışlık olabilir. Şu anda Windows 7'de kurduğunuz IE10, Windows 8 üzerindeki IE-10'dan daha günceldir. Şahsî fikrim bu.

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

quote:

Orijinalden alıntı: kckfrk

Merhabalar,

Arkadaşınızda girdiğiniz tarayıcı normal IE10'un masaüstü versiyonu mu, yoksa Metro-UI versiyonu muydu?

Bu arada, girdiğiniz sayfanın normal hâli sizinki gibi olabilir. Windows 8 üzerindeki IE-10 bazı uyumsuzluklar gösterebiliyor, meselâ e-okulda notların ve menülerin kayması gibi, "ekranı kapla" seçeneğinin görünmesi bir nevî yanlışlık olabilir. Şu anda Windows 7'de kurduğunuz IE10, Windows 8 üzerindeki IE-10'dan daha günceldir. Şahsî fikrim bu.

İyi günler.

Arkadaşımda ki versiyonu hangisi oluyor bilmiyorum ama bilgisayardan çok anlayan biri olmadığı için direk win8 kuruluyla gelen İE10 versiyonu olması lazım.

Bende ki ise microsoftun sitesinden çektiğim normal iE10. Win 7 kurulmadığından Service Pack 1 kurdum sonrasında İE10 kurdum fakat maalesef olmadı. İlginç bir problem. Belkide problem değil. Bu şekilde kullanılması gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.