Şimdi Ara

Internet Explorer 7 sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben bilgisayarıma Internet Explorer 7 yükledim fakat bin pişman oldum nedeni Web sayfası direk burayı açıyorhttp://runonce.msn.com/runonce2.aspx google icon,a tıklayınca o zaman google baglanıyor .ben istiyorumki Explorer tıkladıgımda google baglansın bir yardım edin ne yapim???????????????*

• explorer sayfasını aç araçlar-internet seçenekleri-genel- buradaki adres kısmınawww.google.com yaz -uygula-tamam
    bundan sonra açılış sayfan google olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanpasa77

explorer sayfasını aç araçlar-internet seçenekleri-genel- buradaki adres kısmınawww.google.com yaz -uygula-tamam
    bundan sonra açılış sayfan google olacaktır.

her kurumdan sonra İE ıanasayfa olarak MSN i atar,onun için kaynaklandı
  • ya ben onuda yaptım zaten orada sadece google var
  • yarbay benim msn açık bir yardım ne yaptımsa olmuyor
  • arkadaşlar seçim sizin tabi ama ie7 çok sorunlu.. ya 6 kullanın..veya firefox...

belki bahsettiğin sorunu çözersin ama emin ol daha çok problemle karşılaşırsın..kolay gelsn...
  • eyvallah galiba haklısın en dogrusu bu galiba!!! başka çare kalmadı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verdiğiniz link açıldığında "Diğer arama sağlayıcıları listesinden seçim yapayım." seçeneğini işaretleyip Ayarlarımı Kaydet'i tıklayın. açılan sayfadan Google'yi seçtiğiniz zaman, Google'ın arama motoru listenize ekleyip eklemek istemediğinizi soracaktır. Tamam diyerek Google'yi ekleyin.. Adres çubuğunun sağında arama motoru penceresi var, onun yanında büyüteç simgesi, onun yanında da aşağı bakan küçük bir ok simgesi olmalı, ona tıklayın, en alttaki Arama varsayılanlarını değiştir'i seçip, açılan pencereden Google'ı varsayılan olarak ayarladığınızda sorun kalmaz..

Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.