Şimdi Ara

internet explorer'a sifre konabilirmi......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadasımın sirketinde bole bir sorun var internet explorer'a actıgı an hemen sifre istiyor ve sifreyi girmeden internet explorer acılmıyor bunu nasıl kırarız....

• İşletim sistemi nedir?

Şifreyi soran program hangisi?
    acaba ie mi? yoksa aracı bir program mı var ?
  • aracı bir program yok diyor ve internet explorer acılır acılmaz soruyor ama yardımcı program olsa hangi programlar olabilirki..

işletim sistemide win98
  • Hiç böyle bir özelliğini duymamıştım İnternet explorerın.

Mümkünse resmini ve o anda çalışan programları görmemiz için bize task manager (programı kapat dialog box (ctrl+alt+del deki pencere))nin resminide bize gönderebilirmisin?
  • Bilgisayardan screenshot nasıl alınıyor acaba?
  • program yada nasıl bir oge oldugu hakkın da ben size donerim
  • Print Screen tuşu vardır klavyede ona basınca screen shot u alır.

Sonrada pc de başlat menüsünden run a tıkla oraya mspaint yaz

mspaintte ctrl+v (paste) yap.
  • Teşekkür ederim.
  • Rica ederim. Resimleri bekliyos...
  • r.can sana tesekkur ederim demin formu gezerken aynı sorunla karsılaşan bir arkadasa denk geldim ve sorunu cozdugunu soyledi eger kendisinden programın ismini alabilirsem bende kendi sorunumu cozmus olucam
  • internet Explorer içerik danışmanı şifresini nasıl çözebilirim? iexplorer' ı çalıştırıyorum sayfa tam açılacakken karşıma bir menü (içerik danışmanı) geliyor ve şifre istiyor, şifreyide bilmiyorum, iptal diyorum ve sonuç sayfa görüntülenemiyor.Yani kısaca bilgisayarımı daha önce kullanan şahız şifre koymuş ve bende ceremesini çekiyorum.Yardımınıza ihtiyacım var...

• quote:

Orjinalden alıntı: mohikanreplikan

internet Explorer içerik danışmanı şifresini nasıl çözebilirim? iexplorer' ı çalıştırıyorum sayfa tam açılacakken karşıma bir menü (içerik danışmanı) geliyor ve şifre istiyor, şifreyide bilmiyorum, iptal diyorum ve sonuç sayfa görüntülenemiyor.Yani kısaca bilgisayarımı daha önce kullanan şahız şifre koymuş ve bende ceremesini çekiyorum.Yardımınıza ihtiyacım var...

İstediğin gibi bir program var ama program kırılmazsa sadece baştan 2 hane gösteriyor.Artık cracklemek sana kalmış

http://lastbit.com/getprg.asp?id=iepsw&site=1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.