Şimdi Ara

Internet Explorer'dan video izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne Internet Explorer dan ne moziiladan bir video paylaşım sitesine girince videodan ses gelmiyor sadece videodan deil herhan gibi bir müzikte calmıyor online radyodan filan nasıl çözebilir bu sorunu adobe flash playeri filan kurdum tekrar gene olmadı format atmak istemiyrum pcye 2.5 yıl oldu pcyi alalı daha format atmadım hiç pcye (:

not: bir kac kişiye sordum bu soruyu garip bir soru ile karsılastım winamptan ses geliyormu diye winampta ses gelmese pcden ses gelmiyor diye sorarım yani sadece Internet Explorerdan video izlerken gelmiyor müzik veya...

• javayı güncelle ve flaş playuerin en son sürümünü kur dostum
  • flash player yuklu mu peki?
    surdan son surumunu indirip denesene:
    http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash
  • javayı filan tekrar kurdum flash playerıda tekrar kurdum gene ses gelmiyor durup dururken gitti ses ya trojandan yapabilirmi belki trojan girmiştir pcye...
  • Bence Senin yapman gereken tek bir şey kalmış format atman eğer tekrar ederse sorun adsl modem den kaynaklıda olabilir
  • Ses kartında sorun olsa vinampta müzik dinlerken de gelmemesi gerekir.. Bence internet explorerın ayarlarıyla ilgili bir sorun var, olmazsa başka bir webbrowser kullan bakalım.. firefox falan yükle bir dene..
  • Araçlar-İnternet seçenekleri-gelişmiş gir orda çoklu ortam var alt başlıklarınmdan biride "web sayfalarındaki sesleri çal" onun yanındaki kutucuğu işaretle.
  • Değerli Arkadaşlar Konu Tarihinin Farkındayım Ancak Gücel Bilgi Olsun İstedim.

İnternet Explorer İçin;

İnternet Seçenekleri > Gelişmiş > Hızlandırılmış Grafiklerin Alt Kategorisinde Bulunan > GPU ile görüntüleme yerine yazılım ile görüntüleme kullan* > Kategorisinin İçerisindeki Tik İşareti Normalde Boş Ama Siz Orayı İşaretleyin Yani Tik İşaretini Atın
    Sonrasında ise Uygula ve Tamam'ın Ardından Tarayıcınızı Yeniden Başlatıp Tekrar Herhangi Bir Video'da Deneyebilirsiniz.

Umarım İşinize Yarar

Resimleri Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Resimleri Görüntülemek İçin Tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdalpolat -- 10 Haziran 2014; 10:05:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.