internet açılış sayfam google... ancak explorer ı ilk açtım zaman baya bi bekleme oluyo sayfayı kapatmak istiyorum kapatamıyorum kilitleniyo sanki google sayfası çok geç geliyo... Ondan sonra hiç bişey olmadan sayfaya sekme açıyorum diğer sitelere gayet hızlı bağlanıyorum yani herhangi bir sorun yok...
bu sorunun aynısı bendede var. galiba şundan dolayı:
Bunun Google'la bir alakası yok. Toolbar, eklenti vs. açarken böyle yavaşlıyor. Sonra yüklenince normale dönüyor.
bu sorun bendede oluyor arastırmasını yaptiğimda javadan kaynaklandiğini öğrendim
arkadaşlar son güncellemeyi yapmadan önce düzgündü son güncellemeyi yaptım böyle oldu...
bende sistem geri yüklemeden bi eski tarihe geri yükledim sorun düzeldi... Son 2-3 aydır microsoft un xp için update dosyalarında sorun var... Ne zaman update etsem bi sorunla karşılaşıyorum... Size tavsiyem bu aralar update etmeyin bi süre bekleyin... Zaten tüm dosyaları yükleyemiyo hata veriyo...
Amaçları XP kullanıcılarını bıktırmak mı anlamadım
Yukarida arkadasin belirttigi gibi bu sorun genellikle eklentiler ve toolbarlardan kaynaklaniyor.http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log gonder hem guvenlik sorunlari varsa onlari da halletmis oluruz bu sorun ile birlikte.