Arkadaşlar merhaba son birkaç gündür internet explorerla internette gezerken problemlerle karşılaşmaya başladım.Kafasına eserse siteyi açmıyo , internet sayfasını kapatmak istediğinde görev çubukları dışındaki heryeri bembeyaz olup takılıyor. Ancak görev yöneticisiyle kapatabiliyorum. Bilgisayarıma virüs taraması yaptırdım. Zaten mcAfee antivirüs programını kullanıyorum. Ben anlamadan temizliyor virüsleri bilgisayarım da virüste yok neden yapıyor bunu peki? Saygılar...
bilgisayarınızda virüs olmasa bile mcafee nin tanımlayamadığı bir spyware olabilir. nod32 ya da avast ile tekrar taratmanızı öneririm
Mozilla Firefox,Opera gibi seyler varken neden Internet Explorer kullanıyosun Ben bu mesajı Mozilladan yazdım ve Pc de Operada var
dostum sende virüs var , sağlam bir antivirüs kur temizle yada formatlayacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan.cinbat
Mozilla Firefox,Opera gibi seyler varken neden Internet Explorer kullanıyosun Ben bu mesajı Mozilladan yazdım ve Pc de Operada var
Bende alışmışım internet explorer'a onları kullanamıyorum kardeşim ya
quote:
Orijinalden alıntı: mémét..!!
quote:
kır zincilerlerini yık tabularını görüceksinki, +'ları çok fazla eğer kullanabilrisen ;)
quote:
Orijinalden alıntı: 4FeS
quote:
quote:
kır zincilerlerini yık tabularını görüceksinki, +'ları çok fazla eğer kullanabilrisen ;)
Şu virüs işini bir çözelim onlarada bakıcam merak etmeyin
Firefox derim başka da bi şey demeye gerek duymam!!! Sorunun şundandaolabilir.Antivirusu guncellerken yarıda kesme filan yaptınmı hiç??
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf_MV
Firefox derim başka da bi şey demeye gerek duymam!!! Sorunun şundandaolabilir.Antivirusu guncellerken yarıda kesme filan yaptınmı hiç??
Şimdi şöyle birşey var bilgisayarıma format attırdığım yerde sordum.İkide bir karşıma orjinal yazılım kullanmıyorsunuz uyarısı çıkıyor bunu engellemenin bi yolu var mı dedim. Ben onu hallettim dedi geldim eve baktım güncelleştirmeleri kapatmış. Birkaç kez kendim açtım antivirüs güncellemesi yaptım ama yarıda kesilmedi hiç ayrıca arkadaşlar nod32 ile tarama yaptım 2 dosya temizlendi dedi. Ama hala aynı durum firefox'a geçsem bu problem oradada devam eder mi?
ben mozilla kullanyomda nolyo..mozilla ya çift tıklıyom ana sayfa ya bağlanmaya çalışyo..sayfa görüntülenemedi diyo..sonra kapatyom yeniden açyom o zaman düzelyo..hepsi aynı bunların kim ne derse desin hiç bir artısı yok
Ben google crom kullanıom memnunum tabi yeni bi tarayıcı olduğundan bazı eksiikleri ve bazı sorunları olmuyr değil ama zamanla düzelecektir. ie için microsoftun sitesinden yeni versiyon bi ie yükle yada ie güncellemelerini yap büyük olasılıkla düzelecektir.
Spyware Doctor programını kur güncelleştirip bir tara istersen.
Eger virüs programı yükleyeceksen avast ı tercih ederim ben pc yi aldıktan 1 yıl sonra tarama yaptım 14 tane virüs çıktı
Kusura bakmayın arkadaşlar geç cevap atıyorum.İlginize çok teşekkür ederim birde firefox'ı denicem bakalım sonuç ne olucak bu arada pcde artık virüs kalmadı nod32 ile tarattım 2 dosya temizledi ama sonuç yok yine aynı yine aynı
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim.Artık firefox'ın son sürümünü kullanıyorum çok memnunum çok hızlı ve sorunsuz. Teşekkürler
quote:
Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim.Artık firefox'ın son sürümünü kullanıyorum çok memnunum çok hızlı ve sorunsuz. Teşekkürler
en iyisini yapmışsın.güle güle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))
quote:
en iyisini yapmışsın.güle güle kullan
Çok hızlı ya ben yıllardır neden explorer'ı çekmişim hala anlayamıyorum kendimi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme