Şimdi Ara

İnternet Explorer Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten hiçbirşey indiremiyorum hangi site olduğu hiç farketmiyor explorer hata verip sayfayı kapatıto ie7 yükledim gene aynı yardım pls

İnternet Explorer Sorunu

• microsoft'un sitesinde bunu buldum:
    Bu sorunu Internet Explorer'da çözümlemek için şu adımları izleyin:
    1. Çalışan tüm programlardan çıkın.
    2. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
    3. regsvr32 urlmon.dll yazın ve Tamam'ı tıklatın.
    4. "urlmon.dll dosyasında DllRegisterServer başarılı oldu" iletisini aldığınızda, Tamam'ı tıklatın.
    link:http://support.microsoft.com/kb/281679/tr

olmazsa başka çözüm yolları da var, hiçbiri çalışmazsa yeni bir tarayıcıya geçmeni öneririm

• evet bunu denemiştim hatta bunun türevleride var ama yemedi önerin için saol yeni tarayıcıda zor gibi işyeri bilgisayarı sonuçta downloadsız günler beni bekliyo herhalde
  • sistem geri yükleme yapmayı denedin mi? belki bi proğramdan kaynaklanıyordur
  • onu da yaptım ilk onu yaptım zaten ama problem bayağı bi derin herhalde o bile kurtarmadı olayı öneri için tşk...
  • Bir de şunu dene...
    Sistem, Trojan_Winshow'dan etkilenmiştir. Bu solucanın etkilerinden kurtulmak için:

Başlat | Çalıştır penceresinde Regedit yazıp, enterlayın.
    Açılan Kayıt Düzenleyicisinde aşağıdaki anahtarların silinmesi gerekiyor:
    HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Browser Helper Objects \ {6CC1C918-AE8B-4373-A5B4-28BA1851E39A}
    HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ CLSID \ {6CC1C918-AE8B-4373-A5B4-28BA1851E39A}
    HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ CLSID \ {6CC1C91A-AE8B-4373-A5B4-28BA1851E39A}
    Ayrıca sistemde aşağıdaki dosyaları aratıp, siliniz:
    winshow.dll
    winlink.dll
    Sistemi yeniden başlattığınızda sorun çözülecektir

kolay gelsin.
  • olmadı gene tam olarak aynı uzantılar yoktu ama benzerlerinin hepsini sildim winshow ile winlink i de arattım bulamadı acaba bizim uyanık bilgisayarcı abimiz server üzerinden engelleme mi koydu diyorum ne dersiniz cevaplar için teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    İNTERNET SORUNU
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acaba overclock yaptin mi bende bu hata eskiden vardi overclock yaptiğimdan kaynaklanıyordu biosu kendi ayarlarına cevirince düzelmişti
  • kardeş sana önerim ie yi ya tamamen sil tekrar yükle yada internet explorerin yerine geçen bir tarayıcı var avant browser diye onuda kullana bilirsin internet ex. den hiç bir farkı yok?
  • Mozilla'yı yükleyin bitsin bütün sorunlarınız.İllla Internet Explorer mı kullanmak zorundasınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 15 Mart 2008; 23:48:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEJ@WU

Mozilla'yı yükleyin bitsin bütün sorunlarınız.İllla Internet Explorer mı kullanmak zorundasınız?

değil mi illa firefox da kullanmak zorunda değilsiniz opera gibi bir alternatifi unutmayalım
  • bence operayı kullan hızlı ve kullanışlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.