Şimdi Ara

INTERNET EXPLORER SORUNU (BU SİTEYLE ALAKALI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunu şu anda Firefox ile yazıyorum çünkü I.E. ile yapmam mümkün olmuyor.
    Sorunum şu;bende XP var (sp1) biliyorsunuz I.E. 6 ile bütünleşik geliyor.Yanlız son 3 aydır Donanım haber de konu açamıyordum,açılmış olan konulara "cevap" veremiyordum,"üyeler" sayfası açılmıyordu.
    Sadece ve sadece açılmış olan konularda "hızlı cevap" butonu sayesinde iletişimde bulunuyordum.(Normal cevap olmuyordu yani)
    Allah razı olsun bir arkadaş bu Firefox'u önerdi kurdum ve şimdi herşeyi gene yapabiliyorum.
    Internet Explorer in nedir bu problemi yoksa sizin sitede bi problem mi var ?
    Firefox hoşuma gitmiyor.Bir yere tıkladığında hani i.e. de gelen o "tık" sesi bunda çıkmıyor.Bi de sayfa görüntüsündeki orantılar farklı çıkıyor çünkü I.E. ye alıştık yani.

Şimdiden Teşekkürler

• ie 7 beta kurmayı dene(www.microsoft.com) ie 6'yı sil öyle dene.
  • Ya yok ya kardeş bunun versiyonla alaksı yok başka bişey bu.Internet cafede neden yapmıyor peki ?
    Onda da I.E. 6 var.Yok yok I.E 6 , I.E. / sorunu değil bu.
  • ie 7 sp2 windowsa kurulur zaten,sp1 yazmışsın istesende kuramazsın.İnternet seçenekleri temporary internet files dan herşeyi sil.Kukileride sil.Olmazsawww.java.com gidip birde java yükle.Dene bakalım
  • DirectX kurdunmu kurmadıysan bu sorunu verır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 4 Eylül 2006; 0:33:03 >
  • javayı yükledim.
    Yanlış biliyorsun sp2 de i.e. 7 yok.Ayrıca son dx yüklü.
  • Yok mu başka yorumu olan yaw ?
  • arkadaslar bazı sitelersp2 istıyor olmadan olmuyor İ.e şasma derim sp1 uzerine microsofttan yada başabır sıteden sp2 iinıdir yukle derım . bu arada bazı sorunlarda cıkabılır onlara dııkkat et makınanın remı yuksek olmalı sp2 sp1 den bırazda fazla kasıyo makınayı ama acamadıgı sıte yok bır dene derım
  • Sp2 den nefret ediyorum napalım artık nafile yükleyecez onu !
    Ama şu kırmızı windows firewall var ya köşede çok uyuz ediyor adamı ondan şimdiye kadar yüklememiştim işte.
  • bu sorunu çözen olursa bende cevap istişyorum . aynı problemin bir diğer çeşiti d ebende her sitede yapmıyor onu . fakat bu problemi ben kendim yaptım sanırsam istemediğim bir sitenin regeditten kayıtlarını sileyim derken oldu . zartzurt sen de böyle bir şey yaptın mı ?
  • dostum güvenlik duvarından nefret ediyosann.. güvenlik merkesinde güvanlik merkesininuyarı yöntemini değiştirin seçeneği var oraya tıkla.. işaretli olanları kaldır çıkmayacaktır nefret ettiğin kırmızı şey çıkmayacaktır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.