Şimdi Ara

Internet Hız 10 mart çok YAVAŞ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 2 saattir berbatmı internet? ankara bölgesi

• İzmir
    aynen
    youtube filan sefil oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

İzmir
    aynen
    youtube filan sefil oldu.
    İzmir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrecoB

İzmir

Alıntıları Göster
    8 mbps hızında pakete aboneyim Net hızım 1 mbps bile değil, bugün noldu halbuki dün çok iyiydi. Küstürdük mü interneti acaba. Gerçi kötü bi laf da etmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

8 mbps hızında pakete aboneyim Net hızım 1 mbps bile değil, bugün noldu halbuki dün çok iyiydi. Küstürdük mü interneti acaba. Gerçi kötü bi laf da etmemiştim.

Alıntıları Göster
    packet loss zirvede muhteşem routing var

• quote:

Orijinalden alıntı: robinhoof

packet loss zirvede muhteşem routing var

Alıntıları Göster
    İnternet REZALET!

Net sürünüyor ve modem sürekli kopup, yeniden bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerscape -- 29 Aralık 2010; 9:00:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: powerscape

İnternet REZALET!

Net sürünüyor ve modem sürekli kopup, yeniden bağlanıyor.

Alıntıları Göster
    2 gün önce 750 kb/s gördüm.. 8 mbit'e geçmiştim.. Bugün hız yerlerde sürünüyor.. Yurtdışı çıkışlarıyla ilgili bi problem var heralde..

• quote:

Orijinalden alıntı: Transform

2 gün önce 750 kb/s gördüm.. 8 mbit'e geçmiştim.. Bugün hız yerlerde sürünüyor.. Yurtdışı çıkışlarıyla ilgili bi problem var heralde..

Alıntıları Göster
    19:00-22:00 arası bakır ttnet alt yapısı zaten zor çalışıyordu, bunlar yetmezmiş gibi birde tivibu çıkardılar iyice berbat bir duruma girdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

19:00-22:00 arası bakır ttnet alt yapısı zaten zor çalışıyordu, bunlar yetmezmiş gibi birde tivibu çıkardılar iyice berbat bir duruma girdik

Alıntıları Göster
    1 haftadır yavaş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Intro

1 haftadır yavaş ya

Alıntıları Göster
    Bu kadar geri kalmış bir alt yapıya sahip olan ( eski rezalet bakır kablo ) Türkiye'de; sanki ülke altyapısını fiber kablolar ile değiştirmişler gibi TİVİBU gibi geniş band yok eden bir sistem devreye sokan ÜSTÜN zekalı kişinin kim olduğunu çoooookkkk merak ediyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerscape

Bu kadar geri kalmış bir alt yapıya sahip olan ( eski rezalet bakır kablo ) Türkiye'de; sanki ülke altyapısını fiber kablolar ile değiştirmişler gibi TİVİBU gibi geniş band yok eden bir sistem devreye sokan ÜSTÜN zekalı kişinin kim olduğunu çoooookkkk merak ediyorum....

Alıntıları Göster
    Yurtiçi yurtdışı farketmiyor. Hepsi için stabil hız 0.70 kbps maalesef. Müşteri hizmetlerini arasam modeme resetle 10 saniye bekle tekrar aç, bizde bir sıkıntı yok demelerinden korkuyorum. Neyse bugece böyle geçsin devam ederse ararız. Bi de 8 mbps limitsiz aldık sanki tam hızı alabiliyormuşuz gibi Şubat ayından bu yana ne zaman 720p video izlemek istesem ağ takip programından bakıyorum 200 kbpsde takılı kalıyor ama hız testi sitelerinde 7 mbps çıkıyor bilemiyorum yani İnşallahl bu sancılı günler ileride rahatlatacak bant genişliğine kavuşturur diyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Yurtiçi yurtdışı farketmiyor. Hepsi için stabil hız 0.70 kbps maalesef. Müşteri hizmetlerini arasam modeme resetle 10 saniye bekle tekrar aç, bizde bir sıkıntı yok demelerinden korkuyorum. Neyse bugece böyle geçsin devam ederse ararız. Bi de 8 mbps limitsiz aldık sanki tam hızı alabiliyormuşuz gibi Şubat ayından bu yana ne zaman 720p video izlemek istesem ağ takip programından bakıyorum 200 kbpsde takılı kalıyor ama hız testi sitelerinde 7 mbps çıkıyor bilemiyorum yani İnşallahl bu sancılı günler ileride rahatlatacak bant genişliğine kavuşturur diyelim

Alıntıları Göster
    İstanbul Avrupa Yakası, internet berbat durumda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

İstanbul Avrupa Yakası, internet berbat durumda...

Alıntıları Göster
    İstanbul - Anadolu yakası ... (ilk defa) olması gerektiği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midlake

İstanbul - Anadolu yakası ... (ilk defa) olması gerektiği gibi

Alıntıları Göster
    Malatya da bazı siteler yavaş açılıyor ve online oyun oynanmıyor! Rapidshare ve zamunda son hız :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-D

Malatya da bazı siteler yavaş açılıyor ve online oyun oynanmıyor! Rapidshare ve zamunda son hız :S

Alıntıları Göster
    ankara rezil

eskiden 720p video izlioduk youtube dan artık 360p bile takılıyo nolucak bu internet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spikee

ankara rezil

eskiden 720p video izlioduk youtube dan artık 360p bile takılıyo nolucak bu internet..

Alıntıları Göster
    İstanbul anadolu maltepe çok çok yavaş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

İstanbul anadolu maltepe çok çok yavaş....

Alıntıları Göster
    dün ankara gop tada internet rezaletti yabancı sitelerin cogu yavaştı,bunu tvbu katladı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

dün ankara gop tada internet rezaletti yabancı sitelerin cogu yavaştı,bunu tvbu katladı heralde

Alıntıları Göster
    1 haftadır Anadolu yakası İstanbul yerlerde. İğrenç durumda. Ama TTneti arasan bizde sorun yok derler. Evet tivibu olayı kötü oldu bütün geniş bağı yedi bitirdi resmen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

1 haftadır Anadolu yakası İstanbul yerlerde. İğrenç durumda. Ama TTneti arasan bizde sorun yok derler. Evet tivibu olayı kötü oldu bütün geniş bağı yedi bitirdi resmen :(

Alıntıları Göster
    bu ttnet kadar sinir bir firma yok.altyapıyı yapmadan abuk subuk şeylerle uğraşıyorlar.zannediyorlar nasıl olsa müşteri var.fiber bu hızla yayılırsa seneye ttnet gümlüyecek.o zaman bakayım ne yapacak bu yarım akıllılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İntel35

bu ttnet kadar sinir bir firma yok.altyapıyı yapmadan abuk subuk şeylerle uğraşıyorlar.zannediyorlar nasıl olsa müşteri var.fiber bu hızla yayılırsa seneye ttnet gümlüyecek.o zaman bakayım ne yapacak bu yarım akıllılar.

Alıntıları Göster
    dün facebooktan çok güzel hareketler'in 12 dk lık bi videosunu 1 küsür saatte anca yükleyebildim :)

ama torrenttten download yaptım, 9gb'ı 4 saatte indirdim.

anlamadım ben bu işi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.