İyi günler, ya benim bu internet hızı çok değişken bir çok iyi oluyor birden çok fazla ağırlaşıyor sebebi nedir ağ bağlantılarıma tıklıyorum onar falan diyorum ama değişen bir şey yok kendi kendine bu şekilde oluyor sonra kendi kendine düzeliyor sebebini bileniniz var mı?
Belki ara sıra güncellenen programlar vardır. Veya virüs veya başka bir zararlı yazılım, sizden habersiz veri indiriyordur.
İnternette problem var sanırım.Benimki de bazen ağırlaşıyor.Bazen girmiyor modemdeki bütün ışıklar yanıyor arayüze bakıyorum bağlantı var diyor ama problemi çözemedim daha
DNS'leri otomatik duruma getirin böyle durumlarda. Sonra bir IP numarası ile girmeyi deneyin.
Girebilrseniz DNS problemi yaşıyorsunuz demektir. Giremiyorsanız arayın çağrı merkezini arzıa kaydınızı alsınlar.
2 haftadır nette problem var bazen çok iyi 10dakika sonra net feci ağır oluyor sonra düzeliyor sinir bozucu birşey inşallah en yakın zamanda düzelir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme