Speedtest.net adresini kullanarak yaptığım test, 1 Mbps hızına yakın bir indirme hızına sahip olduğumu gösteriyor.
Fakat dosya indirirken hiçbir zaman bu hıza ulaşamıyorum. Yanından bile geçmiyor.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Zahmet edip ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekürederim.
Flashget gibi bir dovnload manager programı ile birkaç ayrı yerden test yap. Hızda sorun yoksa explorer in indirme yöneticisi yavaş kalıyordur. Artık programla indirirsin,yalnız bazı sitelerde ne yaparsan yap hız yükselmiyor. Bende 8 mbit var, torrentte 800 kb/sn hıza ulaşırken bazan 40-50 kb/sn hızı geçmediği siteler oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: emre-77
Uydunet'in 1 Mbps'lık tarifesini kullanıyorum.
Speedtest.net adresini kullanarak yaptığım test, 1 Mbps hızına yakın bir indirme hızına sahip olduğumu gösteriyor.
Fakat dosya indirirken hiçbir zaman bu hıza ulaşamıyorum. Yanından bile geçmiyor.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Zahmet edip ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekürederim.
uydunet in yurdısı çıkışları ttnet ile aynı değil aşırı yavaş nokta superonline ve ttnet son olarak ta uydunet kullanmış biri olarak soyluyorum
uydunet in yurddısı çıkışları sorunlu internet uydunet konusuna bak istersen benimle aynı fikirde olan bir çok uydunet kullanıcı var
5 mbit hız sınırsız ama 600 700kpss indirmesi gerekirken 60 70 lerde
yurdısı ping de 70 80 lerde en dusuk bazen 200 lerede çıkıyor
yurtiçi normal 5 10 ping arası hızda normal
Ben yeğenime 1 mbitlik sınırsız Uydunet'in tarifesinden aldım.Film izlerken donma vs hiç olmadı. 100mb'lık bir dosyayı İnternet download menager programı ile normalinden 5-6 kat daha hızlı indiriyor. Genelde bu dosyalar avi, mp3,mp4ve rar dosyaları. Kendime 8 megabite kadar tarifesi olan doping adsl aldım, aramızdaki tek fark 100 mb'lık dosyayı 'O' en fazla 10 dakikada indiriyor, 'Ben' ise en fazla 3-4 dakikada.