Şimdi Ara

Adsl maksimum hız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün VodafoneNet tarafından arandım ve İnternet Paketleri sunuldu.
    Alt yapım max 31mbps destekliyormuş.

Sunduğu paket 30mbps ADSL.

Dediğine göre binada vdsl yokmuş adsl üzerinden verecekmiş interneti.

Ben adsl in max 16 verebildiğini biliyordum ama. Yanlış biliyormuşum sanki. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 Mbps adsl imkansız hocam sizin bildiğiniz doğru , onu söyleyen arkadaş satış için elinden geleni yapmış
  • Adsl max 24 mbps ama bu hızı alabilen bir hat vdslde 50 mbps üstü alır
  • Adsl maksimum hız?

Vodafone çalışanı bilgisiz büyük ihtimalle sitelerinde bile 50 mbps'i adsl tarifelerinde satıyorlar
  • Adsl maksimum hız?
    https://www.extranet.com.tr/altyapi/

Buradan bakın isterseniz
  • Hocam ADSL teorik olarak maximum 16 Mbps hızı destekler. Eğer sizin orda vdsl var ve 31 Mbps destekliyor ise iyidir. Ayrıca Vodafone'ye sakın bulaşmayın. Çok rezil bir firma. Alıcaksanız taahütsüz alın, TürkNet, Millenicom, Netspeed. En iyisi www.extranet.com.tr/altyapi sitesinden sorgulayın ve ss'ini atın.

Ben şahsen Türk Telekom kullanıyordum ADSL2+ ve 16 Mbps hız tarifesi ile ama gelen hız 9 mbps download, 0.5 upload'idi. Mecbur pusuda yattım kutuda vdsl2 olduğunu gördüm maximum 41 Mbps'e kadar. Hemen vdsl çıkınca 24 Mbps tarifesine geçtik. (24 Download, 5.9 Upload, 5 Ping GÜncel hızım, hatta kutu 41 değil modem arayüzünden baktım 50 Mbps destekliyormuş.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.