Şimdi Ara

İnternet hızı farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün laptop a internetten bi oyun indiriyodum benim bağlantıyla 1mbps internetle 100kbs indiriyodu akşam amcamlara gittim onlarda 1mbps internet kullanıyo ama onlarda indirme işlemine devam edince 350-400 kbs ile indirdi çok şaşırdım benim bağlantımla onların bağlantısı aynı ama onlarda daha hızlıyüklüyo burda modemin bi faktörü olabilirmi bi yardımcı olurmusunuz..

• Yanlıyor olabilirsin bence 350-450KB saniyede devamlı download hızı varsa 4mibt tarife kullanıyor olabilir.Hatta kimi 1mbit aboneleri 8mbit geçiş yaptı ttnet istekleri doğrultusunda böyle birşeyde olabilir.Ama 1mbit bağlantı ile kb\sn 110-114KB en normalidir.Eğer anlık dalgalanma ile çıkış yakalanıyorsa benimde 1mbit evdeki bağlantım saniyede 1.5MB gösterdiği bile oluyor
  • eminim ya geçmediler çünkü ben oraya sık sık gidiyorum bişey yaptıkları zaman söylerler bana dalgalanmalardanda değil sürekli olarak o civarda download yapıyo o oyun bende 9 saat kaldı diyodu orda 2-3 saat kaldı diyo
  • Bu arada bir kablonette oluyodu ama TTNette olduğunu hiç görmedim , tahminen arkadaşın 8MBit e geçti ve dalgalanmadan dolayı 4MBit e sabitlendi(Kendimden biliyorum)
  • yok değil zaten dediğim kişi arkadaşım değil amcam onlar fazla anlamadığı için bişey yaptıracakları zaman bana soruyolar banada öyle bişey söylemediler onlarda 1mbps kullanıyo bende ama onlarınki çok yüksek hızda çekiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertc111

yok değil zaten dediğim kişi arkadaşım değil amcam onlar fazla anlamadığı için bişey yaptıracakları zaman bana soruyolar banada öyle bişey söylemediler onlarda 1mbps kullanıyo bende ama onlarınki çok yüksek hızda çekiyo.

Onları TTnet aramıştır hızınızı arttıralım mı diye kampanya var diye onlarda kabul etmişlerse NETLİMİTSİZ pakette yani 8 mbpslik pakettelerdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzelmeyen internet hızı!
    9 yıl önce açıldı
    Kablo ve Wifi Hız Farkı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.