Slm arkadaşlar ayda 68 tlye, ttnet , sınırsız paket kullanıyorum ama kaç mps bilmiyorum.
İnternet hızını netten ölçtüğümde : indirme hızı : 5.5 / 6 mps aralığında. Yükleme hızı : 0.67 mps kablosuz olarak nete bağlanıyorum.
Bu değerler normal mi ? yada geçebileceğim sınırsız olan daha uygun tarifeler var mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: lazooo
Slm arkadaşlar ayda 68 tlye, ttnet , sınırsız paket kullanıyorum ama kaç mps bilmiyorum.
İnternet hızını netten ölçtüğümde : indirme hızı : 5.5 / 6 mps aralığında. Yükleme hızı : 0.67 mps kablosuz olarak nete bağlanıyorum.
Bu değerler normal mi ? yada geçebileceğim sınırsız olan daha uygun tarifeler var mı ?
piyasada tüm iss sağlayıcaların aşağı yukarı fiyatları bu aralarda...
müşteri kapmak için 12 veya 24 aylık taahütlerle 49 TL filan a kadar düşüyor , ama taahhüt bozdum mu aradaki tüm farkları senden alıyorlar..
hızın 8 Mbit , santral desteğinden dolayı 5 / 6 mbit arası alıyorsundur...
biraz araştır , internet ,tv ,telefon vs... kampanyalar var..
kendim , Dsmart+internet kullanıyorum 59 TL ödüyorum 8 mbit sınırsız internet 50 GB AKN li gayet te iyi , zaten alt yapı Türktelekom un iss çok ta etkilemiyor , belki 20mbit / 100 mbit hızlarda iss farkı olabilir..
Saygılar..
quote:
Orijinalden alıntı: Fish-Birds
quote:
Orijinalden alıntı: lazooo
piyasada tüm iss sağlayıcaların aşağı yukarı fiyatları bu aralarda...
müşteri kapmak için 12 veya 24 aylık taahütlerle 49 TL filan a kadar düşüyor , ama taahhüt bozdum mu aradaki tüm farkları senden alıyorlar..
hızın 8 Mbit , santral desteğinden dolayı 5 / 6 mbit arası alıyorsundur...
biraz araştır , internet ,tv ,telefon vs... kampanyalar var..
kendim , Dsmart+internet kullanıyorum 59 TL ödüyorum 8 mbit sınırsız internet 50 GB AKN li gayet te iyi , zaten alt yapı Türktelekom un iss çok ta etkilemiyor , belki 20mbit / 100 mbit hızlarda iss farkı olabilir..
Saygılar..
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. ttnette, ultranet adında 72tl lik bir tarife görmüştüm.limitsiz 16 mps ye kadar diyordu ama yorumlarda pek tavsiye edilmiyor. 5 tl fazla verip internet hızım şuana göre daha fazla olur mu ? not : başka sorum yok :)
Fiber varsa fiberli al
benim kapının karşısında fiber kutu var eve vermiyorlar...