Şimdi Ara

İNTERNET HIZI HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar ayda 68 tlye, ttnet , sınırsız paket kullanıyorum ama kaç mps bilmiyorum.

İnternet hızını netten ölçtüğümde : indirme hızı : 5.5 / 6 mps aralığında. Yükleme hızı : 0.67 mps kablosuz olarak nete bağlanıyorum.

Bu değerler normal mi ? yada geçebileceğim sınırsız olan daha uygun tarifeler var mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazooo

Slm arkadaşlar ayda 68 tlye, ttnet , sınırsız paket kullanıyorum ama kaç mps bilmiyorum.

İnternet hızını netten ölçtüğümde : indirme hızı : 5.5 / 6 mps aralığında. Yükleme hızı : 0.67 mps kablosuz olarak nete bağlanıyorum.

Bu değerler normal mi ? yada geçebileceğim sınırsız olan daha uygun tarifeler var mı ?

piyasada tüm iss sağlayıcaların aşağı yukarı fiyatları bu aralarda...

müşteri kapmak için 12 veya 24 aylık taahütlerle 49 TL filan a kadar düşüyor , ama taahhüt bozdum mu aradaki tüm farkları senden alıyorlar..

hızın 8 Mbit , santral desteğinden dolayı 5 / 6 mbit arası alıyorsundur...

biraz araştır , internet ,tv ,telefon vs... kampanyalar var..

kendim , Dsmart+internet kullanıyorum 59 TL ödüyorum 8 mbit sınırsız internet 50 GB AKN li gayet te iyi , zaten alt yapı Türktelekom un iss çok ta etkilemiyor , belki 20mbit / 100 mbit hızlarda iss farkı olabilir..

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fish-Birds

quote:

Orijinalden alıntı: lazooo

Slm arkadaşlar ayda 68 tlye, ttnet , sınırsız paket kullanıyorum ama kaç mps bilmiyorum.

piyasada tüm iss sağlayıcaların aşağı yukarı fiyatları bu aralarda...

müşteri kapmak için 12 veya 24 aylık taahütlerle 49 TL filan a kadar düşüyor , ama taahhüt bozdum mu aradaki tüm farkları senden alıyorlar..

hızın 8 Mbit , santral desteğinden dolayı 5 / 6 mbit arası alıyorsundur...

biraz araştır , internet ,tv ,telefon vs... kampanyalar var..

kendim , Dsmart+internet kullanıyorum 59 TL ödüyorum 8 mbit sınırsız internet 50 GB AKN li gayet te iyi , zaten alt yapı Türktelekom un iss çok ta etkilemiyor , belki 20mbit / 100 mbit hızlarda iss farkı olabilir..

Saygılar..

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. ttnette, ultranet adında 72tl lik bir tarife görmüştüm.limitsiz 16 mps ye kadar diyordu ama yorumlarda pek tavsiye edilmiyor. 5 tl fazla verip internet hızım şuana göre daha fazla olur mu ? not : başka sorum yok :)

• Fiber varsa fiberli al

benim kapının karşısında fiber kutu var eve vermiyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX. HIZ KONUSUNDA YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    işte internet hızı!!
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.