Şimdi Ara

İnternet Hızı Merkez Yerlerde Düşer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 mbps TTnet kullanıcısıyım fiber felan değil normal kablolu.bundan 1 ay önce internetin daha az kullanıldığı bir yerde otururken internetimde hiç bir sorun yoktu şimdi daha merkez biyere taşındık etrafımızdaki her dairede internet kullanılıyor benimde web tabanlı online oyunlarda ping sorunumu arttırdı internetde gayet hızlı dolaşıyorum HD videoları rahat izliyorum ama online oyunda ping/lag sorunum çıktı speed testlerde pingim 10ms download hızım 2.97mbps upload hızım 0.61 mbps çıktı acaba bu ping/lag sorunum format atsam düzelirmi yada başka çözümü varmıdır.
    Modemim Aztech
    Ekran Kartım Güncel 32 bit
    Windows 7

• İnşallah yardımcı olabilirsiniz
  • Modem arayüzünden hat değerlerinin resmini koyun.Hat modu hat türü sayısal değerler hepsini
  • dabulyuve D kullanıcısına yanıt
    akk ye takıldınız ya da hat desteklemiyor 8 i vermediklerine göre

hat bilgileri lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

Modem arayüzünden hat değerlerinin resmini koyun.Hat modu hat türü sayısal değerler hepsini

Bunları istediniz galiba pekde bi bilgim yok

İnternet Hızı Merkez Yerlerde Düşer mi İnternet Hızı Merkez Yerlerde Düşer mi

AKK de sorun yok kontrol ediyorum onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dabulyuve -- 4 Ağustos 2013; 19:43:13 >

internet bağlantısı bölümünden aşağı inin snr margin, hat zayıflaması .. yazması lazım ya da sihirbaza bakın bi
  • İnternet Bağlantısından aşağı doğru indim onun resmini yolladım zaten Sihirbazada baktım ama dediğiniz şeyler yok.Başka yerden bakma yolu varmı.
    @caztlak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    gelişmiş mod kısmına bakın bi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 5 Ağustos 2013; 13:23:18 >
  • kardes eger oncedende varsa modemi degistir derim. bende bf3de lag yasiyodum modemi degistirdim gitti. bazi dandik modemler(ttnetinkiler) webde gezdiriyo ama oyunda ziciyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Tane yolladım bunlarda sizin sorduklarını yazıyor.

Modemide son çare olarak değiştirmek istiyorum.

İnternet Hızı Merkez Yerlerde Düşer mi İnternet Hızı Merkez Yerlerde Düşer mi

hattın 8 alır ara yükseltsinler (tesisatta bi sıkıntı var gibi) 24 e kadar destklemesi lazım normalde

modem airties öneririm

santrale çok yakınsın hipernet paketlerini destekler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.