Şimdi Ara

internet hızı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet hızım ölçdüğümde 2.5 mb çıkıyor ançan indirme yaparken 400kb anca çıkıyor ve 720p videolarda sürekli takılma yaşıyorum. Biri adsl 8mb kullanıyorum. Yetkililer bir hızda bir sıkıntı yok diyor ama bir haftadır sıkıntı yaşıyorum. Sebebi ne olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8mb/s'ye kadar olabilir mi tarifiniz öyleyse hat değerleriniz düşük olduğu için benim gibi belli bir hıza sabitlemişlerdir büyük ihtimal 4mb/sye çünkü indirme yaparken 400 kb alıyorsunuz hız testi yaptığınızda ise yoğunluk ve hava şartlarına göre 2.5 mb/s alıyorsunuz aynısı bendede oluyor

Diğer ihtimal

Tam 8 mb/s ise tarifeniz size gelen sinyal hava şartları kablolardaki oksitlenme bilgisayarınızın durumu vb derken epeyi düşüyor bu düşmenin asıl sebebi kablolar olabilir hat değerlerinizi yazarsanız değerlerden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler hat değerlerinize 192.168.1.1'den ulaşabilirsiniz (her modem veya ıss'de aynımı bilmiyorum)

Birde sorun olmadan önce hızınız ne durumdaydı 8 mb/s alıyor muydunuz?
  • İmternet en iyi durumda olduğu dönemde bile ölçümde 6mb çıkıyor download ise maksimum 1.2mb ulaşıyordu. Ama 1080p videolarda bile sıkıntı çekmiyordum
    Hani hat desteklemediği için 8mb alamıyorum ama ölçümde 6mb çıkan gerçekte 2mb bile çıkmıyor onu anlamıyorum

• Modem arayüzüne girip at değerlerini bulup koyarsan yardımcı olabiliriz.
  • modem arayüzüne gir bilgilerini paylaş yardım edelim
  • Programa girdim ama hat değerlerini bulamadım. Nasıl öğrenecez

• Aynı sorun bendede var. Onlive diye bir program var. Eskiden ona rahat giriyodum fakat artık giremiyorum. İnternet sorunu hatası veriyor. Halbuki arkadaşımın vodafone hatlı telefonundan rahatça girebiliyoruz. Fakat bizim internetten giremiyorum. Eskiden 8 mbps alırken artık 3 mbps alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.