Şimdi Ara

İnternet hızım 8mbit fakat ping ve donma sorunum var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sen O Fiberii Şeçim Yapılır Sonuclar Açıklanır xxp Seçilince Açılır xxp Seçlmezse Arız Çıktı Bekliyceksınız Gibi Bahanelere Hazır Ol
  • exileteam E kullanıcısına yanıt
    Neyse seçimezse bekeriz yeni seçimlere kadar 15 yıl bekmemişiz amannn
  • quote:

Orijinalden alıntı: crab84

quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

yurtdışı çıkışlarındada bir problem olabilir, herkese hat değerleriniz iyi diyorlar, hatta falan sorun yoksa büyük ihtimal yurtdışı çıkışlarıdır diye düşünüyorum

Şuan bende baktım ama hiçbir sorun yok tüm video paylaşım sitelerini girdim sorunsuz doluyor donma yok 1080p de izledim gene sorun yok hızım 2

gündüz vakti sorun yok, akşam saati olsun asıl ozaman başlıyor sorun
  • Legend3017 kullanıcısına yanıt
    Yalan söylemim akşam sabah stabil 15 benimki ama hızım sıkıntılı
  • Bu ping beni öldürecek frankfurt testinde 300-400 alıyorum oyunlarda 600ü buluyor yahu şaka gibi resmen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crab84

quote:

yurtdışı çıkışlarındada bir problem olabilir, herkese hat değerleriniz iyi diyorlar, hatta falan sorun yoksa büyük ihtimal yurtdışı çıkışlarıdır diye düşünüyorum

Şuan bende baktım ama hiçbir sorun yok tüm video paylaşım sitelerini girdim sorunsuz doluyor donma yok 1080p de izledim gene sorun yok hızım 2

gündüz vakti sorun yok, akşam saati olsun asıl ozaman başlıyor sorun

hakikatten neden akşam sorun oluyor öğlen herkez işten geliyor öğrenciler okuldan cıkıyor benim düşüncem herkez akşam yükleniyor Ayıp videolara 1080p yi yüklüyorlar sonra bide ping olmasın :D

• İnsanlar akşam daha çok yükleniyorlar ama bu ttnet yüklenmeye gelmez.
  • arayıp sorun bizden kaynaklı değil dediler videoyu izlediğiniz sitenin sunucusu veya oynadığınız oyunun sunucusu ile alakalıdır site yetkilileri ile görüşün dediler bende tüm site ve oyunlarda yapıyor hepsi ile mi görüşücem dedim salak gibi kaldı bende kapattım bi şeyi becerseler şaşıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: netrunner

arayıp sorun bizden kaynaklı değil dediler videoyu izlediğiniz sitenin sunucusu veya oynadığınız oyunun sunucusu ile alakalıdır site yetkilileri ile görüşün dediler bende tüm site ve oyunlarda yapıyor hepsi ile mi görüşücem dedim salak gibi kaldı bende kapattım bi şeyi becerseler şaşıcam

sorunu çözmek yerine kullandığımız cihazı yada bağlandığımız sunucuları suçlamaları yokmu bu ahfta gidip ya düzeltirsiniz yada iptal etticem diyecem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netrunner

arayıp sorun bizden kaynaklı değil dediler videoyu izlediğiniz sitenin sunucusu veya oynadığınız oyunun sunucusu ile alakalıdır site yetkilileri ile görüşün dediler bende tüm site ve oyunlarda yapıyor hepsi ile mi görüşücem dedim salak gibi kaldı bende kapattım bi şeyi becerseler şaşıcam

sorunu çözmek yerine kullandığımız cihazı yada bağlandığımız sunucuları suçlamaları yokmu bu ahfta gidip ya düzeltirsiniz yada iptal etticem diyecem

• Bıktım bu ttnetten bıktım.Yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?
  • aynı sorun! lolde ping yüksek. bir video 360pde bile izlenmiyor. ama hız 20mbit gözüküyor. hatta bazen 22mbite çıkıyor. ama daha f5 atınca 20 saniye bekliyorum!

not: üstüne teknik ekipten bir arkadaşa aradı(müşteri hizmetleri değil.) imzamdaki sistemimin youtube'dan 360p video izlemeyi kaldırmayabileceğini savundu 20 dakika boyunca. Ah şu TTNET!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 13 Aralık 2013; 19:28:49 >
  • Ping sorunum düzeldi fakat internet hızım kafasına göre artıp düşüyor.2yıldır böyle bişey olmadı ilk defa karşılaşıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.