Şimdi Ara

internet hızım telefonda hızlı dizüstünde yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. internet paketi olarak superonline fiber int. kullanıyorum daha yeni geçtim akk yı aşacak fırsatım bile olmadı daha. net telefonumda 45 mbit falan bilgisayardan baktığımda ise 1-2 arası anca çıkıyor wifi full gözüküyor. chrome tarayıcı kullanıyordum bir sekme açıkken işlem yöneticisinde 6 işlem çalışıyor olarak görünüyordu. virüs olabileceğini düşündüm antivir, kaspersky(deneme sürümü ), eset32 ( deneme sürümü) birde adı aklımda kalmadı ama bir programla daha tarama yaptım virüs falan bulunamadı bende format attım. sorunum halen düzelmedi tekrar chrome kurmadım şuan kullandığım tarayıcı firefox ondada şimdi sadece kullandığım bu sekme açık olmasına rağmen firefox.exe *32 işlemi iki tane görünüyor birisi yaklaşık 150k biriside 190k (memoryde yazan yazıları girdim bana fazla geldiği için). bilgisayar lenova g510 işletim sistemi windows 7 ultimate service pack 1
    not: sorunun ortaya çıkmasıyla internet sağlayıcımı değiştirmem aynı zamanlara denk geldi yani verilen yeni modemle ilgili belki bir sıkıntı olabilirmi bilmiyorum uyumsuzluk falan gibi sonuçta telefonda internet çok iyi.benim aklıma birşey gelmiyor arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemir90 -- 16 Mart 2017; 14:52:0 >

• Bu tip sorunlar genelde modemden başıma geldi benim. Modemi resetleyip tekrar ayarlarsanız düzeleceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haduuu H kullanıcısına yanıt
    resetlemekten kastınız fişi çıkar 10 sn bekle tak olayı ise onu yaptım. öteki şu sıfırlama olayını yapmadım. çokta bi bilgim yok açıkcası ben modemi geldiği gibi kullanırım hep şifresi bile kendi üstünde yazdığı kalır.
  • Diğer türlü hocam. İğneyle. Benimde başıma geldi. Kendi ayarlarındanmıdır bilmiyorum ama sorun %90 modem kaynaklı oluyor. Reset atınca modemlerin çoğu otomatik ayarlıyor aynı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haduuu H kullanıcısına yanıt
    hocam denedim onuda durum aynı . yalnız kablolu şekilde bağladığım zaman internet canavar ne varsa benim wifi de var anlamadım bi türlü :/
  • bilgisayarın wifi alıcısı ile modem uyuşmuyor olabilir benimde öylesine aldığım bir tablette başıma geldi modemin dibindede olsam internet yavaş diğer tüm aygıtlar güzel bağlanıyor
  • modem huawei hg255s bi bakıcam onun bi sürücüsü falan mı var yoksa bi ayar mı yapılması gerekiyor diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.