iyi günler, laptopumu bırakıp yeni bilgisayar aldım yaklaşık 2 hafta önce. Superonline kullanıyorum, ve şuan bayram hediyesi nedeniyle hız testim 80 mbps gözüküyor. (üyeliğim 20mbps). Farklı farklı torrent programları kurup denedim fakat torrent hızım 5600 - 7300 gibi seederlari olan bir torrentte bile 10 kb/S i geçmiyor. Yani anlayacağınız inanılmaz bir hız kaybı yaşıyorum. Browser dan birşey indirmeye kalktığımda ise herşey normal , dediğim gibi bu hız hediyesi nedeniylede 5mb/s indiriyor. Ama torrent te en yüksek şuana kadar 20 kb/s gördüm. Yardımcı olabilecek var mıdır diye merak ederim..
Yöneltilebilecek sorulara cevaplarım ;
1- Evet Superonline i aradım( 2 kere) . Bana hiçbir sorun gözükmediğini söylediler. Hızın dediğim gibi 80 mbps olarak gözüktüğünü söylediler. 2- Evet adil kullanımı biliyorum ayın başından beri böyle. Hala browserdan çok hızlı indiriyorum sadece torrent çok yavaş. 3- Torrenleri her zamanki indirmiş olduğum siteden , yeni çıkan diziler gibi yüksek seeder lı torrentlerden indiriyorum. 5000 - 7000 gibi 4- Alakası var mı bilmiyorum ama bu yeni pc ye win 8.1 kurdum. :)
Şimdiden teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme