Şimdi Ara

İnternet hızını ikiye bölmek ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimiz 2 katlı üst katta masaüstü alt katta leptop ile sürekli iki bilgisayarlada internet bağlantım bulunuyor ancak bir bilgisayardan girince diğer bilgisayardan internet e erişemiyorum internet sabitleyici cihaz varmı arkadaşlar yada bağlantı sınırlayıcı kablosuz modem bilen varsa lütfen yardım son çare olarakta hız sınırlayıcı prog. kulllanmayı düşünüyorum ...
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkancan62

Evimiz 2 katlı üst katta masaüstü alt katta leptop ile sürekli iki bilgisayarlada internet bağlantım bulunuyor ancak bir bilgisayardan girince diğer bilgisayardan internet e erişemiyorum internet sabitleyici cihaz varmı arkadaşlar yada bağlantı sınırlayıcı kablosuz modem bilen varsa lütfen yardım son çare olarakta hız sınırlayıcı prog. kulllanmayı düşünüyorum ...
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

pclere netlimiter kurup baglantiyi sinirlabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pekiği program yerine hız ayarı sunan modem varmı ??
  • bu tür işler için router cihazi kullanman gerekiyor... size mikrotik routerlari öneririm hem uygun fiyati hemde başarılı...
    wirelles baglantilar için 2 mbit kullansın kablodan bağlananlar 4mbit kullansın gibi kısıtlama yapabilirsin.
  • bende böyle bişey arıyordum yardımlarınız için teşekkürler
  • router alıp ordan yaparsın elinden gelirse
  • Bu konuda hem router ( donanım ) konusunda hemde teknik destek ve kurulum konusunda destek verebilirim.
    Biz şu an 8 mbit interneti 12 kişiye bölüp çok rahat kullanıyoruz, hangi kullanıcı kac mbit kullanacaksa sistemden ayarlayabiliyoruz. Bu söylediğim sistemde bi router olacak hiç pc vs. gerek kalmadan istediğin kullanıcıya istediğin kadar internet hızı verebilirsin.

Ayrıntılar için mail atabilsiniz alaaddin41@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlaaddinKA -- 7 Ocak 2013; 1:17:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlaaddinKA

Bu konuda hem router ( donanım ) konusunda hemde teknik destek ve kurulum konusunda destek verebilirim.
    Biz şu an 8 mbit interneti 12 kişiye bölüp çok rahat kullanıyoruz, hangi kullanıcı kac mbit kullanacaksa sistemden ayarlayabiliyoruz. Bu söylediğim sistemde bi router olacak hiç pc vs. gerek kalmadan istediğin kullanıcıya istediğin kadar internet hızı verebilirsin.

Ayrıntılar için mail atabilsiniz alaaddin41@msn.com
    Bu routerin fiyatı nedir
  • 320 TL kdv dahil + 2 yıl garantili, tarafımızdan faturalı olarak gönderilir.
    www.hiperstore.net

ÖM olarak iletişim bilgilerimi verebilirim.
  • merhaba bende rt-211 router modem var onda nasıl ayarlıyabilirim bu hız limit olayını. mesela kardeşim de kullanıyor internet kikimizede eşit vermek istiyorum nasıl yapabilirim.
  • Yardımlarınız sayesinde bi arkadaşımdan airties rt-205 aldım Qos özelliği sayesinde interneti kolay bir şekilde ikiye böldüm belki arkadaşların işine yarar diye paylaşiyım dedim.. yardımlarınız için teşekkürler
  • 7-8 kullanıcıya kadar 40 liralık tp-link 740n her türlü işinizi görür.
    yok daha iyi bişey derseniz 150 liraya tp-link wdr3600 alın.
    jperf wan to lan 64k tcp 128 paralel stream sonucu inanılmaz düşük sapmalarla
    896 mbit.
  • Merhaba arkadaşlar bende TD-w8151n marka modem var.İnternet baglantı hızım suanda 8mb sınırsız.Ben oyun oynamak icin bu baglantı hızını tercih ettim ping sorunu yasıyorum fakat ev arkadasım butun baglantıyı sömürdügü icin hızı ikiye bölmeye karar verdim.Modem'in arayuzundeki olayı cözebilmis degilim bu marka hakkında bilgisi olan birisi varsa ve yardımcı olursa sevinirim tesekkurler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.