Bildirim
İkiye bölünmüş flash disk birleştirme???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Disk yönetimi veya,
Başlat - çalıstır - diskmgmt.msc yazıp entera basın. Disk yönetimi gelecek. Burada ilgili bölümleri silin, kendiliğinden birleşir. Yeniden tek bölüm oluşturabilirsiniz. -
Bunu denedim ancak sağ tıklayınca sil etkin olmuyor. Her iki bölümde de bu şekilde. Yani silemiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: nihat35nihat
Başlat > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem > Donanım > Disk yönetimi veya,
Başlat - çalıstır - diskmgmt.msc yazıp entera basın. Disk yönetimi gelecek. Burada ilgili bölümleri silin, kendiliğinden birleşir. Yeniden tek bölüm oluşturabilirsiniz.
-
diskin marka ve modeli nedir_? U3 özelliği olabilirmi_? -
ilaç şirketi verdi yani markası yok :) -
biçimlendir deyincede mi aynı hatayı alıyorsun... -
eğer ikinci bölümü cd rom olarak filan görüyorsa disk u3 desteklidir u3 özelliğini kaldrırsan tek görünür ama zaten o ikinci disk dediğin pek bi yer kaplamıyor. -
Bu program vasıtasıyla biçimlendirmeye çalışınız..
SwissKnife V3.22
http://www.compuapps.com/download/Swissknife/swissknife.htmwww.compuapps.com
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X