Şimdi Ara

INTERNET HIZLANDIRMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkçeye çevirliyor yav yokmu bana bunun tam sürümünü gönderebilecek arkadaş
  • nasıl yani ben şimdi cdnin koopyasını alıp arkadaşıma yollasam çalışmıyacakmı?
    sadece Geek mi olması lazım modemin
  • zoom x5 şu an kurdum canavar gibi çalışıyor modem fark etmiyo
  • aynen öyle.
  • geek modemle birlikte verilen sürümü sadece geek modemlerle çalisiyo ama parali cfos speed bütün modemlerde çalisiyo ben de kullaniyorum, emule da 5k ile UL yaparken DL düsmüyo, emulda cfos speed diye aratin çikar program
  • He he he amma şanslıyım bea iyiki geek almışım. daha doğrusu şanstan ziyade bu formu takip ettim ankette 2. sıradaydı aldığım yerde bana bunun zoomdan birçok artı özelliğinin olduğunu söylemişti enbaşta cfosspeed hediye ediliyor demişti modem zaten tamamen Türkçe memnun kalmassan 30gün içinde iade edebiliyorsun demişti. daha biçok özelliği var haa garantide 3 yıl
    yaşasın geek
    yaşasın donanım haber anketleri

• quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Halil

zoom x5 şu an kurdum canavar gibi çalışıyor modem fark etmiyo

Cfosspeed ana penceresi sizde hangi şekilde görünüyor öğrenebilir miyim acaba?

INTERNET HIZLANDIRMA

eğer üstteki gibiyse cfosspeed çalışmıyor demektir.
    eğer alttaki gibiyse (yani bağlantıya özel bir hareket mevcutsa pencerede) çalışıyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hecatomber -- 27 Nisan 2005, 13:35:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cam

He he he amma şanslıyım bea iyiki geek almışım. daha doğrusu şanstan ziyade bu formu takip ettim ankette 2. sıradaydı aldığım yerde bana bunun zoomdan birçok artı özelliğinin olduğunu söylemişti enbaşta cfosspeed hediye ediliyor demişti modem zaten tamamen Türkçe memnun kalmassan 30gün içinde iade edebiliyorsun demişti. daha biçok özelliği var haa garantide 3 yıl
    yaşasın geek
    yaşasın donanım haber anketleri

zoomun bazı modelleri geeke 5 basar kardeş ayrıca tek hızlandırıcı program da o değil! ki ben bu programların fos olduğunu düşünüyorum...

• nesi 5 basıyor kardeş söylede bilelim.
    Ayrıca ilk msj ımı okursan başka böyle programlar varmı diye sormuştum biliyosan söle herkes öğrensin
  • evet mümkünse bahsettiğiniz modellerin daha avantajlı yönlerini ve fiyatlarını bize sayarsanız eksik(!)lerimizi tamamlamaya çalışalım.

ayrıca yukarıda verdiğim;

INTERNET HIZLANDIRMA

Dumeter dökümünü sağlayabilen bir program daha gösterebilirseniz çok memnun olurum. Zira ben de sizin gibi bir ADSL kullanıcısıyım ve henüz bu tür başka bir programa rastlamadım. (Netlimiter demeyin, netlimiter ın statüsü daha farklı, o programın amacı sınır koymak, bu programın amacı ise sınırları kaldırmak(tabi ek olarak sınır koyma özelliği de mevcut[ayrıntılı bilgi]))

Saygılarımla,
    Koray AL
    GEEK Support Assistant

• Yaw Ben Yükledim Fakat Windows ' un Sembolümüdür Nedir O Korumadan Geçmedi ve Bende Yüklemeyi Durdurdum...
  • Şu ana kadar befaster ve ieaccl. beraber kullanıyordum ve normal bağlantıdan çok çok daha memnun kaldım. Bunuda deneyeceğim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: S1m0nE

Yaw Ben Yükledim Fakat Windows ' un Sembolümüdür Nedir O Korumadan Geçmedi ve Bende Yüklemeyi Durdurdum...

çoğu donanımın sürücüleri o korumadan geçemez zaten. tavsiyem devam ettirmeniz.
  • yaw tamam guzel bı sey bu hen turkce ama bunun tam surumu ıcın 39€ mu vericez ya bence bunun ıcın degmez o kadarda ıyı deıl 39€ ıcın baska bı tavsıye programı olan varsa paylasabılırmı
  • hocam ne alakası varya ınternetı hızlandırmakla program sadece UL ve DL arasındakı trafıgı duzenlıyor bu sayede UL yukseltsenız bıle DL da bır dusme olmuyor olay bu
  • Neyse bi de biz deneyelim şu programı............
  • Deneyelim Öğrenelim..... Sonuca kendimiz karar verelim.........
  • illegal program linkleri - crack serial vermek yasaktır.umarım bundan sorna daha dikkatli olursunuz

saygılarımla

cagri105

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o z g u r -- 11 Mayıs 2005, 12:45:02 >
  • Sayın Geek yetkilisi 1 sorum var
    Q51 model geek modemim var bunu 5 makinaya bağladık (4 ethernet + 1 USB) tüm makinalarada cfos u yükleyebiliyoruz değilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cam -- 28 Nisan 2005, 16:13:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cam

Arkadaslar gecen gun Geek ADSL modem aldım yanında Cfosspeed programı tam surum hediye ediliyor. programın original sitesi www.cfos.de sitede cfos yüklü bir makinayla su siteyi su saniyede açıldı gibi bir test var. Bende makinama kurdum. Programı kurduğumda otomatik ayarlar geliyor. program Türkçe olduğu içinde rahatlıla istediğim ayarı yapabiliyorum.
    Şimdi böyle başka programlar varmı sizlerin bildiği? onlarıda denemek isterim
    Gerçekten bu program çok güzel bişey

çok güzel bişey öyle mi? sakın yüklemeyin benden söylemesi...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.