Şimdi Ara

INTERNET HIZLANDIRMA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda gerekli açıklamayı yaptım. Cfosspeed ile uyumlu modem listesine bakarak programı kurunuz. Eğer modeminiz listede varsa kesinlikle ama kesinlikle bu programı bilgisayarınızın demirbaşı yapınız. Özellikle kotalılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cam

Sayın Geek yetkilisi 1 sorum var
    Q51 model geek modemim var bunu 5 makinaya bağladık (4 ethernet + 1 USB) tüm makinalarada cfos u yükleyebiliyoruz değilmi.

sorun var galıba

• Bencede gereksiz gibi görünüyor
  • burası geek modemin reklam yuvası olmamalı !
  • ben yükledim türkce bi ayar yapmadım 256 ile 26 downlooad 5 upload yappıyorum. baya işe yaradı ama 26 günüm kaldı ...
    yokmudurr bunun bi caresi ????
    bide bende speedtouch modem var.
  • bence hemen yükleyin cok güzel eğer listede modemınız mevcutsa manyak bı sey harika yapmıslar...
  • quote:

Sayın Geek yetkilisi 1 sorum var
    Q51 model geek modemim var bunu 5 makinaya bağladık (4 ethernet + 1 USB) tüm makinalarada cfos u yükleyebiliyoruz değilmi.

cfosspeed sitesinde yer alan bilgiye göre bu yöntem şimdilik ağdaki tek bilgisayar ile sınırlı.
    quote:

cFosSpeed can be run on a router as long as it is primarily accessed by a single user. However, if a router is accessed by multiple clients, each taking up big chunks of bandwidth, it may result in those users effectively blocking each other's connection. In that case, we would recommend you set up a PC for Internet access (e.g., by using Internet Connection Sharing), install cFosSpeed on it, and have this PC handle the other connections as well.

That said, in a forthcoming version of cFosSpeed, we will integrate the ability to have multiple computers share the available bandwidth at a router cooperatively. This would mean that heavy use by several clients at the same time would pose no more difficulty. Please do note that it is already no problem to have one client use the connection while others only need a few seconds of bandwidth (e.g., for surfing the Web).

Çevirmek gerekir ise;

Cfosspeed, bir router'a (4 portlu adsl modemler bir router görevi görür) sadece tek bir kullanıcı tarafından erişilirse kullanılabilir. Eğer bu router'a birden fazla kullanıcı bağlanıyorsa, bu kullanıcılar birbirlerinin bağlantılarını engelleyebilirler. Bu durumda yapılan tavsiye bir bilgisayarı internete bağlayıp cfosspeed kurup, diğer bilgisayarlara o makine üzerinden ağı dağıtmak. Lakin bütün bilgisayarlara bu programı kurup hepsini aynı anda kullanabilirsiniz. Fakat alacağınız verim tek bilgisayardan dağıtılan bağlantıdaki kadar yüksek olmayabilir.

İleriki versiyonlarda routera bağlı birden fazla bilgisayarın birlikte kullanabileceği bir cfosspeed versiyonunun yapılacağını söylüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hecatomber -- 30 Nisan 2005, 23:53:09 >

• ayrıca burada yaptığımız şey reklam değil,
    cfosspeed hakkında bilgilendirme.

bilmeden atan arkadaşlarımızı bilgilendirdikten sonra hala atmaya devam edip etmediklerini görmek gerçekten zevk verebiliyor bazen. ayrıca geek modem alıp almamanız konusunda bir tavsiye de vermiyorum, sadece geek modemler ile birlikte bu 30 küsür euroluk yazılımın hem de Türkçe versiyonunun ücretsiz olduğunu söylüyorum. alıp almamak tabi ki sizlerin kararı.
  • Her eve lazım harika bir program bence.Programı kurup gerekli ayarları yapınca gözle görülür bir farkın oluşumuna sebebiyet verdi.Programı biraz daha inceleyince "Vay anasını sayın seyirciler" dedirtecek kadar harika tasarlanmış.Tcp protokolünde ki paketlerin gecikmesi sebebiyle oluşan yavaşlamaya, Ul acknowledgement paketleri öncelikli olarak sıraya dizip ve ardından yollayan "El etek öptürecek" bir yazılım:)25-26 ile Dl yaparken aynı zamanda 5-6 ile Ul yaptırıyor.

• quote:

ben yükledim türkce bi ayar yapmadım 256 ile 26 downlooad 5 upload yappıyorum. baya işe yaradı ama 26 günüm kaldı ...
    yokmudurr bunun bi caresi ????
    bide bende speedtouch modem var.

herkes öyle yapıyor zaten
  • kurdum deniycem ama türkçesi lazım!!!
  • bende geek uemax-1 modem var. programı geek.com.tr den yeni firmware çıkmışmı diye kontrol ederken tesadüfen gördüm. yükledim.

şu anda ares'ten 256k bağlantım ile 15 k dl, 5 k ul yapıyorum. işin doğrusu ben pek bi fark göremedim. ayrıca nedense programdan kıllandım yerel bağlantı ayarlarının içine protocol bile eklemiş yahu, neyse
  • kullananlar herhangi bir ipuçu ,ayarlarla ilgili detay varmı bari onu yazın...
  • mozilla Firefox ben kullanıyorum biraz hızlandırıyor memnunum
    http://www.mozilla-europe.org/en/
  • Uzman İpucu: Oyuncular için CFosSpeed ayarları

ADSL bağlantınızı kullanarak arkadaşlarınızla internet üzerinden oyun oynamayı seviyorsanız, cFosSpeed'le oyun zevkini artırmak için ufak bir hileye başvurabilirsiniz.

Bu işlem için cFosSpeed'in kurulu olduğu dizindeki SETTINGS.INI dosyasını Not Defteri ile açmalı ve bu dosyanın içerisindeki [filters] başlığının altına aşağıdaki değerlerden sizin için uygun olanını yazmalısınız. Bu işlemi yaparken mevcut değerleride silmeniz gerektiği için, dosyanın orjinal halini yedeklemenizi öneririm.

TCP portlar için:

[filters]
    ; dest port=1234
    filter=-tcp-dport 1234 -c high
    ; source port=5678
    filter=-tcp-sport 5678 -c high

UDP portlar için:

[filters]
    ; dest port=1234
    or filter=-udp-dport 1234 -c high
    ; source port=5678
    or filter=-udp-sport 5678 -c high
  • quote:

Orjinalden alıntı: ezraiyl

quote:

Hayır Geek tam sürüm veriyor ve verdiği cfos Türkçe

Nasıl tam sürüm kardeş, cfos sitesinde 39 euro diyor...

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: hecatomber

quote:

Orjinalden alıntı: S1m0nE

Yaw Ben Yükledim Fakat Windows ' un Sembolümüdür Nedir O Korumadan Geçmedi ve Bende Yüklemeyi Durdurdum...

çoğu donanımın sürücüleri o korumadan geçemez zaten. tavsiyem devam ettirmeniz.

ßen Ne Zaman 0 Şekilde Bir Sorunla Kar$ıla$sam Hep durdurdum Ama ßir aRa İndirdim O K0ruma yinE ÇıKmı$tı Aldırı$ EtmeDim deWam EttirDim wE 0 qün pC'ye f0rmAt Attım!..
    0 yüzdEn DewAm ettiRmedim
    Ama bUnu ßi Daha yükLiycEm DewaM EttiriRirim İn$aLLah 0 $ekiLDe ßir $eyLer 0LmaS

• tam surum bulamazsın bende kullaniom iste cracklı hehe bulursun emuleden falan ayrıca program ise yarayan bi programwww.pclabs.gen.tr burda incelemesi falanda var geek modemle ucretsiz veriliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

bende geek uemax-1 modem var. programı geek.com.tr den yeni firmware çıkmışmı diye kontrol ederken tesadüfen gördüm. yükledim.

şu anda ares'ten 256k bağlantım ile 15 k dl, 5 k ul yapıyorum. işin doğrusu ben pek bi fark göremedim. ayrıca nedense programdan kıllandım yerel bağlantı ayarlarının içine protocol bile eklemiş yahu, neyse

Bu sürüm sadece Q serisi GEEK modemler için hazırlanmıştır. Bu sebeple sizin bilgisayarınızda çalışmıyor olması gerekir. Çalışmadığı için de bir fark görmemeniz normal.
  • crack-serial-full sürüm program verenler ceza alacak.bundan sonrakilere de uyarı olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.