Şimdi Ara

INTERNET HIZLANDIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gecen gun Geek ADSL modem aldım yanında Cfosspeed programı tam surum hediye ediliyor. programın original sitesi www.cfos.de sitede cfos yüklü bir makinayla su siteyi su saniyede açıldı gibi bir test var. Bende makinama kurdum. Programı kurduğumda otomatik ayarlar geliyor. program Türkçe olduğu içinde rahatlıla istediğim ayarı yapabiliyorum.
    Şimdi böyle başka programlar varmı sizlerin bildiği? onlarıda denemek isterim
    Gerçekten bu program çok güzel bişey

• i.e accelerator buda biraz idare eder türkçe değil ama kolay bi arayüze sahip. Cfosspeed dediğin proğram nasıl gözle görülür bi hız artışı sağladımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Halil

i.e accelerator buda biraz idare eder türkçe değil ama kolay bi arayüze sahip. Cfosspeed dediğin proğram nasıl gözle görülür bi hız artışı sağladımı ?
    BENCE SAĞLAMAZ YAZILIM DONANIMIN PERFORMANSINI ARTTIRMAZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nexus1

evet ama örnek verecek olursak işletim sistemleride birer yazılım win 98 ile xp arasında dağlar kadar fark var. Mesela i.e accelerator kesin diyemem ama % 5 oranında bi hız artışı var. Benim için %5 yüzde beşdir .

• quote:

Alıntıları Göster
    cfosspeed download ile upload u düzenleyen bi araç..Yani upload artınca download düşmüyor onunla.Emule de falan çok işe yarar ama internet explorer da falan bi işe yaricağını sanmam..
  • quote:

Alıntıları Göster
    sağladı sağlamaz olurmu
    adamların sitesine bakınhttp://www.cfos.de/techinfo/shape_e.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: cam

sağladı sağlamaz olurmu

Alıntıları Göster
    Valla bn daha önce bu tür programları denedim...
    Hiç hızlanma olmadı..Hatta bidfe ayarlarımı bozdum dahada yavaşladı...

• quote:

sağladı sağlamaz olurmu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cam

sağladı sağlamaz olurmu

çok abartmışlar sitede ama indirdim deneyeceğim

• quote:

quote:

sağladı sağlamaz olurmu

Alıntıları Göster
    denedikten sonra sonuçlerı burda paylaşırsan sevinirim
    hiç bişey yapmasa bile upload-download ı ayarlıyorumya o yeter

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

türkçe dil yok ?

• quote:

quote:

sağladı sağlamaz olurmu

Alıntıları Göster
    Bende cFosSpeed'in trial versiyonu vardı. Downloada abanırken ie sayfaları yavaş açılmıyor, msn mesajları fln yavaşlamıyor. Bir de çok hoş bir arabirimi var, task barin ustunde duruyor, internet trafiği ile ilgili verileri çok güzel takip edebiliyorsun. Geek tam sürümünü vermiyordur, sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezraiyl

Bende cFosSpeed'in trial versiyonu vardı. Downloada abanırken ie sayfaları yavaş açılmıyor, msn mesajları fln yavaşlamıyor. Bir de çok hoş bir arabirimi var, task barin ustunde duruyor, internet trafiği ile ilgili verileri çok güzel takip edebiliyorsun. Geek tam sürümünü vermiyordur, sanmam.

Alıntıları Göster
    evet 45 günlük
  • quote:

evet 45 günlük

Alıntıları Göster
    Hayır Geek tam sürüm veriyor ve verdiği cfos Türkçe
  • quote:

Alıntıları Göster
    cfosspeed faydalı bi yazılım.. hızlandırıyor cunku akışı duzenliyor. bilmeden varsayımlarla dededen kalma terimlerle ahkam kesmeyin.. yok faydası olmaz yok ise yaramaz.. gayet de faydalı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Nasıl tam sürüm kardeş, cfos sitesinde 39 euro diyor...
  • quote:

Alıntıları Göster
    uzun süredir bu programı kullanıyorum. Haliyle yokluğu gerçekten farkedilecek bir yazılım.

Dumeter adlı programı kullanan arkadaşlar bilirler.Aşağıdaki ilk resim cfosspeed kapalı iken mevcut bant genişliği grafiğidir.
    Kırmızı grafik download,
    sarı grafik download+upload,
    yeşil grafik ise sadece uploadu belirtmektedir.

İlk grafikte yapılan işlem sırası şu;
    Flashget ile herhangi bir adresten download hızı sonuna kadar zorlanıyor (Upload minimum seviyede, hiç bir p2p yazılımı aktif değil)
    Ardından dcplusplus ve edonkey gibi upload hızını oldukça zorlayan bir kaç program açılıyor.

Windows'un sürücüleri göreceğiniz üzere p2p yazılımları aktif olduğunda gerekli ayarlamayı düzgün yapamıyor. Ve download hızımız aşırı derecede düşmeye başlıyor.

Bu resmimizde ise cfosspeed aktif, edonkey2000 ve dcplusplus p2p yazılımları uploadı zorlarken, flashget ile download hızını maksimum seviyeye çıkarması için microsoftun sitesinden bir kaç dosya çekilmeye başlanıyor. Gördüğünüz üzere download-upload arasındaki bağlanti kopmuş durumda. ne kadar upload yaparsak yapalım download hızımızı etkilemiyor.

Burada ise 2 ayrı durumda 1 dakika içerisinde yapılan toplam veri trafiğinin çıktıları mevcut;

Yukarıdaki grafikler 512K TTNET ADSL bağlantı üzerinden alınmıştır.yine kendimden örnek vermem gerekirse;
    26.12.2004 tarihinde dumeter kayıtlarına göre toplam 4,04 GB download, 821,65 MB upload, toplam olarak da 4,84 GB veri trafiği gerçekleştirmişim. ( şu ana kadar gerçekleştirdiğim maksimum download rekorum )

GEEK Modemleriniz ve cFosSpeed ile ilgili sorunlarınız için GEEK Ticket System'ı kullanabilirsiniz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hecatomber -- 8 Mayıs 2005, 16:32:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ezraiyl

quote:

Nasıl tam sürüm kardeş, cfos sitesinde 39 euro diyor...

Alıntıları Göster
    yaw kardeş inanki tam sürüm hediye ediliyor Ayrıca adamlar Türkçeye çevirmiş programı
    ewet sitesinde 39€ görülüyor. Demekki modemi nerdeyse beleşe aldık

• quote:

yaw kardeş inanki tam sürüm hediye ediliyor Ayrıca adamlar Türkçeye çevirmiş programı
    ewet sitesinde 39€ görülüyor. Demekki modemi nerdeyse beleşe aldık

Alıntıları Göster
    yav hoşuma gitti bana tam sürümünü gönderebilecek arkadaş yokmu ?
    cam pm attım

• quote:

Orijinalden alıntı: hecatomber

uzun süredir bu programı kullanıyorum. Haliyle yokluğu gerçekten farkedilecek bir yazılım.

Dumeter adlı programı kullanan arkadaşlar bilirler.Aşağıdaki ilk resim cfosspeed kapalı iken mevcut bant genişliği grafiğidir.
    Kırmızı grafik download,
    sarı grafik download+upload,
    yeşil grafik ise sadece uploadu belirtmektedir.

İlk grafikte yapılan işlem sırası şu;
    Flashget ile herhangi bir adresten download hızı sonuna kadar zorlanıyor (Upload minimum seviyede, hiç bir p2p yazılımı aktif değil)
    Ardından dcplusplus ve edonkey gibi upload hızını oldukça zorlayan bir kaç program açılıyor.

Windows'un sürücüleri göreceğiniz üzere p2p yazılımları aktif olduğunda gerekli ayarlamayı düzgün yapamıyor. Ve download hızımız aşırı derecede düşmeye başlıyor.

Bu resmimizde ise cfosspeed aktif, edonkey2000 ve dcplusplus p2p yazılımları uploadı zorlarken, flashget ile download hızını maksimum seviyeye çıkarması için microsoftun sitesinden bir kaç dosya çekilmeye başlanıyor. Gördüğünüz üzere download-upload arasındaki bağlanti kopmuş durumda. ne kadar upload yaparsak yapalım download hızımızı etkilemiyor.

Burada ise 2 ayrı durumda 1 dakika içerisinde yapılan toplam veri trafiğinin çıktıları mevcut;

Yukarıdaki grafikler 512K TTNET ADSL bağlantı üzerinden alınmıştır.yine kendimden örnek vermem gerekirse;
    26.12.2004 tarihinde dumeter kayıtlarına göre toplam 4,04 GB download, 821,65 MB upload, toplam olarak da 4,84 GB veri trafiği gerçekleştirmişim. ( şu ana kadar gerçekleştirdiğim maksimum download rekorum )

GEEK Modemleriniz ve cFosSpeed ile ilgili sorunlarınız için GEEK Ticket System'ı kullanabilirsiniz.

Saygılar.

Alıntıları Göster
    Bu arada yeni nesil GEEK modemler ile birlikte cFosSpeed for GEEKADSL SE adlı GEEK'e özel olarak hazırlanmış tam sürüm Türkçe yazılım ücretsiz olarak verilmektedir.

Saygılarımla,
    Koray AL
    GEEK Support Assistant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hecatomber -- 27 Nisan 2005, 12:50:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hecatomber

Bu arada yeni nesil GEEK modemler ile birlikte cFosSpeed for GEEKADSL SE adlı GEEK'e özel olarak hazırlanmış tam sürüm Türkçe yazılım ücretsiz olarak verilmektedir.

Saygılarımla,
    Koray AL
    GEEK Support Assistant

Alıntıları Göster
    bu arada bu sürümün sadece GEEK modemlerde çalıştığını söylemekte de yarar var :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.