Şimdi Ara

INTERNET HIZLANDIRMA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu proğramların hiç biri hız arttırmaz..... bazen yazıyorlar %500 hzı artışı ... gülüyom geçiyom....
  • Bende CFOS Kullanıyordum . İşime Oyunlarda Helede Program Download Ederken Mükemmel Yarıyor ... Bu Program İnternet Üzerinden Aldığınız Verileri , İnternet Trafik Düzenleyicisi İle Daha Hızlı Bir Şekilde Erişim Ve Hızlı Download İmkanı Sağlıyor . Bir Örnek Verir Olursam , Counter Gibi Online Oynadığınız Oyunları Açarken Ping' Göre Ayarlayın , Ping'iniz 25-30'un Üstüne Çıkmaz ;)

Kardeşim İnanmıyorsan Denede Gör !!! Ben Bilgisaray-Veri Tabanı Programcılığı Okuyorum . Test Edilmiştir !!!!;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klaas -- 16 Şubat 2008; 20:07:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxantihackersxx

Bende CFOS Kullanıyordum . İşime Oyunlarda Helede Program Download Ederken Mükemmel Yarıyor ... Bu Program İnternet Üzerinden Aldığınız Verileri , İnternet Trafik Düzenleyicisi İle Daha Hızlı Bir Şekilde Erişim Ve Hızlı Download İmkanı Sağlıyor . Bir Örnek Verir Olursam , Counter Gibi Online Oynadığınız Oyunları Açarken Ping' Göre Ayarlayın , Ping'iniz 25-30'un Üstüne Çıkmaz ;)

Kardeşim İnanmıyorsan Denede Gör !!! Ben Bilgisaray-Veri Tabanı Programcılığı Okuyorum . Test Edilmiştir !!!!;)

oyunlarda ping üzerinde işe yara amam indirme hızında işe yaramaz...
    yani 1024 kullanıcısı 100kb ile çekiyorsa bu proğramla 150kb çekmez....... internetinizi optimize eder okadar... oda oyun oynayanlarda işe yarar... ama kesinlikle hızınızı arttırmaz........

• 3 senelik konu neden hortlatıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.