Şimdi Ara

İnternet kafede çalışmakda bilgisi olan içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba sayın donanımhaber ailesi benim yaşım 17 lise 3 geçdim yarın internet kafede işe başlicam . okuldan 1 de çıkıp sonra işe gitmeyi planlıyorum :D
    çalışma saatleri 14:00 - ve 21:00 günlük 25 alıcam . :D sizce nasıl ?

• ne dememizi bekliyosun ? çalış işte boş durmaktan iyidir.
  • isimsiz44 kullanıcısına yanıt
    Yani diyorumki zormu ?
  • Derslerini nasıl tekrar etmeyi düşünüyorsun?
  • taş taşımayacaksın sonuçta
    ayrıca öyle fazla ders çalışan bi tip değilsen tabiki boş durmaktan iyidir çalış paranı kazan
    ders çalışıyorsan devamlı tabiki bir program yapman gerek.
  • uyku hastalığım yok benim öyle . 9 da gelsem 11 kadar dersime çalışsam yeter .
  • Şimdiden kolay gelsin hocam o zaman. Aman derslerini ihmal etme hocam kritik bi sene çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UZUN SÜRECEĞİNİ SANMIYORUM. İLK BAŞLARDA ZEVKLİ GELİR AMA SONRA BUNALIRSIN. ÇIKIP GEZMEK İSTERSİN. YORULURSUN. DERS ÇALIŞAMAZSIN. AMA AZİMLİ BİRİYSEN İLLAKİ DERSE ZAMAN AYRIRSIN. ÇALIŞIRKEN BİLE DERSE BAKABİLİRSİN. SENİN İSTEĞİNE BAĞLI. ÇALIŞIP OKUMAK GÜZEL
  • Akşam eve gelince 1 saat verimli ders çalış olur biter.
  • internet kafede bilgisayardan anlamayanlarla uğraşmak zor. playstation varsa da o maçın gürültüsü kafa patlatıyor. bir dönem bende bir internet kafeye bakmıştım. derslere gelince çalışırken de çalışabilirsin ;)
  • canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    şuan internet cafenin bilgisayarından yazıyorum çok kolay bi iş çok sevdim çay istiyolar götüryom gazoz vs.. müşteri karşılıyom :D
  • Allah kolaylık versin o zaman :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.