İki gundur iki farklı kafeye gittim ikisindede dosya indirirken millet ikide bir yan masalardan gelip dosyami indiriyorsun diye sordu anlamadim olayi
Her internet cafedeki kişilerin %70 i lol adında bir oyun oynuyor herhangi biri video izler veya birşey indirme yaparsa oyunda donmalar yani ping yükselmesi olur ve oyun oynanmaz hale gelir o yüzden soruyorlardır
Yani ben bunlardan indirme yaptığımı saklamazsam benimi dovecekler?
orada ihtiyacım olan dosyaları indirme yaparken izin vermeyeceklermi? :/
İkide bir gelip birseymi indiriyorsunuz diye soruyorlardi,
Farkettim zaten Gelip soranlar hep aynı oyunu oynayanlardi,
Kendileri kafe içinde oyunları kötü gidince bağıra cagira sovuyorlar içeride bayanlarda var!
Ben orada kendi halimde sessizken suçlu oluyorum
Suçlusun tabi, biri gelip sen dosya indirirken oyun açsa. İndirme hızı 0.1kbpslere dayansa 10 dakikaya inecek dosya 5 saate çıksa ne olur, işini yapamazsın. Buda öyle birşey işte.
Hocam yazili kural yok ama pratik kural olarak agzini burnunu kirarlar
Lol cafede 100mbit hız vardı
65gb torrent indirdim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF
Hocam yazili kural yok ama pratik kural olarak agzini burnunu kirarlar
Sabah ya da gece gitsen daha doğru olur. Ping yapıyosun sonuçta. Ama ters bir şey yapamazlar. Kural varsa o ayrı.
Tek seferde 70 Gb harcamıştım ve herkes ping ping diye bağırmıştı
Zamanında limewire ile emmeli gömmeli film indiriyordun hey gidi günler hey
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666
bunu çok az kişi anlayacaktır
quote:
Vaay be onun üzerinden yalnız müzik indiriliyor sanmıştım ben Küçükkende videolu bir şarkı indirmiştim videoda asyalı hatunlar vardı babam görmüştü bune lan felan demişti utanmıştım baya
quote:
Orijinalden alıntı: dav
quote:
Vaay be onun üzerinden yalnız müzik indiriliyor sanmıştım ben Küçükkende videolu bir şarkı indirmiştim videoda asyalı hatunlar vardı babam görmüştü bune lan felan demişti utanmıştım baya
Alıntıları Göster
Normalde yasak değil. Fakat ülkemizdeki alt yapı sorunundan dolayı ping yaptığı için sıkıntı çıkabiliyor. Sabah erkenden yada gece geç saatlerde gidip kafe yetkilisine durumu anlatırsanız anlayışla karşılar.