Şimdi Ara

İnternet kopma sorunu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Benim sorunum Evdeki telefon çalıp ParaLeLden görüşme yapıLdığı an internetim kopuyor...Modem birnevi kendisini resetLior.NasıL çözebiLirim...TeşekkürLEr...

• splitter kullanıyormusun arkadaşım eğer kullanıyorsan markasını yaz
  • Sorununuz kesinlikle sprinter adlı araç.Doğru bağlanıldığından emin olun, benimde başıma gelmişti.
  • Sprinter modem ile telefon kablolarının bağlandığı küçük bir aparattır.Telefon kablosunun girdiği yuva gibi delikleri vardır.
  • Modemin üzerinde telefon çıkışı varmı? Varsa eve gelen telefon hattı ilk önce modeme uğramalı. Sonra telefonu modem üstündeki TELEFON çıkışına bağlayın. Yoksa SPLITTER kullanmalısınız. Eve giren hat ilk önce SPLITTER'a bağlanmalı. SPLITTER'in modem ucuna modem, telefon ucuna telefon bağlanmalı.

Eğer VoiP gibi hizmet alıyorsanız (Koç-net BİRİ adsl gibi) o zaman Splitter'in bağlantı şekli değişir. Kılavuzlarında vbağlantı şekilleri var. VoiP kullanmıyorsanız yukarıdakiler geçerlidir.
  • Ondan kuLLanıyorm hemde 2 tane Ana hatı 2 ye ayırdım...1. hata ParaLeL oLan TeLsiz teLefonu diğerine ise modem ile normal teLefonu bağLadım.Ancak bu şekilde ayar tuttu...Ancak haLen teLsiz telefondan bir görüşme yapıldığınde net kopuyor...Modem reset atıyor...
  • Bende telsiz telefon kullanıyordum, aynı problem bendede vardı telsizde sorun yok ama ahizeli çalınca net kopuyordu. Sanırım adam şöyle demişti ' ikisi aynı hattan çıkıyor birbiri ile çakışıyor, onları ayır mı ne demişti ama, splinteri ahizeliye bağlayın . Başıma geldi biliyorm, splinteri yanlış bağlamışım o zamanlar cahilim bu konularda, modem arızalı sandım gittim yeni kablosuz modem aldım. Sonra yanlış bağladığımı duyunca çok üzüldüm.Neyse sen dediklerimi uygula.Ahizeliye bağla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET SORUNU
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SpLitter zaten ahizeLide bağlı...Eğer TeLsiz telefonLA aynı yere bağLadımmı modem her 30 sn de bir Reset atıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.