İnternetim sürekli kopuyor özellikle silkroad'a girince gidiyor.Plus iki gün önce bitti ve bu kadar kopma yaşamıyordum.Plus bittikten sonra oyuna girdiğimde özellikle çok yoğun saatlerde internet kopuyor.TTNET'ten kontrol etmeye geldiler herşey normal diyolar kopma bizimle alakalı değil diyolar 2 kere geldi admlar Yardım Edin!!!! Millet 3 gün kesintisiz bota koyuyor ben 2 saatten sonra ne zmn internetim gidecek diye bekliyorm
Splitteri kontrol ett kablolari kontrol et pcni kotrol ed
quote:
Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT
İnternetim sürekli kopuyor özellikle silkroad'a girince gidiyor.Plus iki gün önce bitti ve bu kadar kopma yaşamıyordum.Plus bittikten sonra oyuna girdiğimde özellikle çok yoğun saatlerde internet kopuyor.TTNET'ten kontrol etmeye geldiler herşey normal diyolar kopma bizimle alakalı değil diyolar 2 kere geldi admlar Yardım Edin!!!! Millet 3 gün kesintisiz bota koyuyor ben 2 saatten sonra ne zmn internetim gidecek diye bekliyorm
Aynı sorun bende de var son 1 haftadır böyle önceden bukadar kopmuyodu.Ama ttnetten kaynaklanıyo bu gidip hemen geliyo olan zorla soktuğum charlara oluyo :(
Arkadaslar Bu Konuyu Ne Kadar Özetlesem Azdır
TTNET yetkilileri Eve Geliyor Onlarla Bile Kavga Edecektim Ama Sorun Hala Sorun
Bulundugunuz Yere Göre Değişiyor
Aynı 2 Saat den Sonra Ne Zaman Dc Yerim diye Bekliyorum
Ama 1 Hafta Kopmayan Arkadaslarım Var Keşke Bende de öyle Olsa
Bir örnek vermek istiyorum, belki seninki de böyle olabilir.Benim internette telefonu kaldırıcınca gidiyor.