Şimdi Ara

İnternet Kopması Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetim sürekli kopuyor özellikle silkroad'a girince gidiyor.Plus iki gün önce bitti ve bu kadar kopma yaşamıyordum.Plus bittikten sonra oyuna girdiğimde özellikle çok yoğun saatlerde internet kopuyor.TTNET'ten kontrol etmeye geldiler herşey normal diyolar kopma bizimle alakalı değil diyolar 2 kere geldi admlar Yardım Edin!!!! Millet 3 gün kesintisiz bota koyuyor ben 2 saatten sonra ne zmn internetim gidecek diye bekliyorm

• Splitteri kontrol ett kablolari kontrol et pcni kotrol ed
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

İnternetim sürekli kopuyor özellikle silkroad'a girince gidiyor.Plus iki gün önce bitti ve bu kadar kopma yaşamıyordum.Plus bittikten sonra oyuna girdiğimde özellikle çok yoğun saatlerde internet kopuyor.TTNET'ten kontrol etmeye geldiler herşey normal diyolar kopma bizimle alakalı değil diyolar 2 kere geldi admlar Yardım Edin!!!! Millet 3 gün kesintisiz bota koyuyor ben 2 saatten sonra ne zmn internetim gidecek diye bekliyorm

Aynı sorun bende de var son 1 haftadır böyle önceden bukadar kopmuyodu.Ama ttnetten kaynaklanıyo bu gidip hemen geliyo olan zorla soktuğum charlara oluyo :(

• Arkadaslar Bu Konuyu Ne Kadar Özetlesem Azdır

TTNET yetkilileri Eve Geliyor Onlarla Bile Kavga Edecektim Ama Sorun Hala Sorun

Bulundugunuz Yere Göre Değişiyor

Aynı 2 Saat den Sonra Ne Zaman Dc Yerim diye Bekliyorum

Ama 1 Hafta Kopmayan Arkadaslarım Var Keşke Bende de öyle Olsa
  • Bir örnek vermek istiyorum, belki seninki de böyle olabilir.Benim internette telefonu kaldırıcınca gidiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.