Şimdi Ara

internet kopuyor.çok garip ve sinir bozucu şekilde.YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle, internetim yaklaşık 1 haftadır çok garip şekilde kopuyor.ilk önce windows xp 10 sn kadar windows 98 görünümü alıyor.bu sırada msn kopuyor. yeni bir internet sayfasına giremiyorum.fakat internet bağlı gözüküyor.ama sağ tıklayıp bağlantı kes dediğimde hiçbir tepki vermiyor.short cut to usb adsle tıkladığımda tekrar bağlayabilmek için oradada bir tepki yok.ses ayarlarınada ulaşamıyorum bu kopmadan sonra..yani yeniden başlatmak zoruda kalıyorum.kopmaların süreleri değişiyor.bazen açtıktan 1 saat sonra bazen 5 dakika sonra kopuyor. Asus usb modem kullanıyorum.adsl 1024 bağlantım.neredeyse bütün virüs programlarının son sürümüyle tarattım bir virüs bulmadı.yardım ederseniz çok sevinirim.şimdiden cevap yazan herkese çok teşekkürler.

• up
  • hort,up.bızt...
  • benimde eski kullandıgım modemde bu sorunların bazıları meydana geliyordu , modemden olabilir bence
  • semih cevap için teşekürlerde modemden olabilieceğini zannetmiyorum arkadaşta var benim modemin aynısı aldım ondada aynı sorunlar devam etti.
  • Windows güncellemelerini yüklemen gerekiyor. Bende de aynı sorun oluyordu, internet çalıştığı sürece windows güncellemelerini yükle, internet gidince restart edip tekrar windows güncellemelerine devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twister -- 1 Nisan 2009; 22:34:42 >
  • senin sorunun svchost.exe ile alakalı
    aşagıdaki linkten sistemini tarattırırsan sorunun ortadan kalkar

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe

eğer gene olmazsa o hatayı verdiğinde tamam veya iptal seçeneklerini işaretleme
    çek bir kenara dursun zararı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 1 Nisan 2009; 22:53:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Twister

Windows güncellemelerini yüklemen gerekiyor. Bende de aynı sorun oluyordu, internet çalıştığı sürece windows güncellemelerini yükle, internet gidince restart edip tekrar windows güncellemelerine devam et.

hocam çooook teşekkür ederim.işe yaradı.windowsun kendi sitesinde virüs tarama gibi bişeuyi var onu yaptım şimdi hiç sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.