Ben Sitede Oturuyorum.15 Kişi Aynı İnternete Bağlanıyor ve Bazen Çok Kasıyor.Herhalde Program vs. İndiriyolar.Ben Mesela Ahmet Şuanda 10mb ınternet kullanıyr.mehmet 5mb kullanıyor gibi gösteren program biliyormusunuz.Yanı Mesela 20mb internet Adamın Biri İndirme Yapıyor Onun o Dakkada Kaç Hızla İndirme Yaptığına Bakabileceğim program varm ı ? Ve Gün Boyu Ahmet Kaç GB İnternet Kullanmış bakabileceğim program var mı.Ama Asıl Önemli Olan O anda Kaç Mb interneti kullandıgına bakmam lazım.Çünkü Bi indirme yapıyor 1 saat internet felc oluyor.Bkabılecegım program varsa airties yerınden onun hızını sınırlıycam.Kendı Adıma Degil Sitede Herkkez Şikayetci.Adamın Yuzune Gıdıp Neden Indırme Yapıyorsuun Dıyemeyız Heralde.Yanı Yardımcı Olucak Arkadas Varsa Program fılan Varsa Linkini Atarsa Cok Memnun oluruz...
Her kullanıcıya ayrı olarak band genişliği atayabiliyorsunuz. Bu sayede yavaşlama azalacaktır.
- Forumda bu tür bir program soranları çok gördüm. Fakat maalesef ki böyle bir programa ne rastladım nede duydum.
- BrainDamaged; +1.
öyle bir program yok. gidip sorman lazım adama ne yapıyor diye...