Şimdi Ara

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
50.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Ön ödemeli bir sistem kullanılmakta olduğundan dolayı bağlantınız sağlandıktan sonra on günlük son ödeme tarihi olan bir adet faturanız oluşmaktadır. Gelecek döneme ait kullanımlarınızın devamlılığı açısından faturanızı ödemeniz gerekmektedir.
  • internetkutusu kullanıcısına yanıt

Tamam teşekkürler

• Türk Telekom VDSL tarifesini kullanıyorum. TT ile görüştüğümde başka bir firmaya geçecekseniz kendi altyapısı yoksa bizim altyapımızı kullanacaksa VDSL hizmet alamaz ADSL alabilir diyor.

Doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 27 Aralık 2022; 13:36:21 >
  • GÖKHAN SOYLU G kullanıcısına yanıt

Geçiş yapmayın diye yalan söylüyorlar hocam inanmayın. Geçişlerde fiziksel müdahale olmadığı için mevcuttaki vdsl hattınız üzerinden hizmet almaya devam edeceksiniz. Merak ettiğiniz farklı sorular olursa özelden yazın yardımcı olayım.

Sevgiler.

• GÖKHAN SOYLU G kullanıcısına yanıt

Dikkate alma direkt aynı port üzerinden geçersin

• Bana verilen Fiber modem dışında Fiber destekli modem kullanma şansım var mı?

Mesela bende mevcut olan ZYXEL VMG3625-T50B kullanabilir miyim?

• fakasupi F kullanıcısına yanıt

Evet kullanabilirsiniz. Ek olarak; verilen cihazı kullansanız da kullanmasanız da kira bedeli alınıyor bilginiz olsun.

• Gökkubbe G kullanıcısına yanıt

Eve geçince deneyim bakalım. Teşekkürler

• fakasupi F kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam

• Gökkubbe G kullanıcısına yanıt

Denedim oldu. Çokta basitmiş, kullanıcı bilgilerini girdim bağlandı.

• Enpara üzerinden ödeme yapılabiliyor mu ? Eğer yapılamıyor ise aylardır sitenizde logosunun bulunması kullanıcıyı açıkça kandırmaya çalışmak değil de nedir ?

• Sayın @internetkutusu 2023'e girdik. Müşterilerinize AS51801 üzerinden yeni IP vermeye de başlamışsınız, hayırlı olsun. IPv6'yı da başlatsanız mı artık?   Farklı ISS firmaları (Turknet, Superonline, Gıbırnet) müşterilerine IPv6 vermeye başladı yani IPv6 verilmesinde bir engel yok gibi görünüyor. Aynı hamleyi sizden de bekliyoruz. Herkese vermekte sıkıntı var derseniz en azından ilk etapta isteyen müşterilerinizi faydalandırabilirsiniz. Daha fazla bekletmeyin bizleri. Seviliyorsunuz.  

• @internetkutusu interetimde anlık kopma yaşandı ve aradığımda açmıyorsunuz. internetim ne zaman gelecek acaba

• 8576061015 abone numaram, hiçbir şekilde hizmet sağlanmıyor sürekli internet gidiyor, sürekli hız düşümü oluyor, başka modemlerle deniyorum gene aynı sorun, Türk Telekom kullanırken 5 sene boyunca sorun yoktu. Buna geçtiğimden beri sorunlar bitmedi. Kimseye önermiyorum önermiyorum önermiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kütahya Merkez deyim. İnternetim kesildi arıyorum ulaşamıyorum da. Kaldık İnternetsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen benim de internet gitti simdi, haber de yok. Sacma sapan isler yeminlen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnternet kesildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk benim gitti galiba 20.53ten beri net yok. Modem ışıkları da sabit yanıyor. Wp hattı cevap vermiyor. Konum İstanbul / Ataşehir

• Hataydayim benimde gitti

• Ankara batıkent bende de yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.