Şimdi Ara

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.203
Cevap
24
Favori
51.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @internetkutusu Facebook'ta kesintiler devam ediyor.

• EinsteininTorunu kullanıcısına yanıt
    Kontrol edebilmemiz için abone bilgilerinizi mesaj olarak iletebilir misiniz?
  • internetkutusu kullanıcısına yanıt

internet kopuyor yine 8576078099

• tundra202006 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Teknik birim sizlerle iletişime geçiyor.
    Teşekkür ederiz
  • 2-3 gündür akşamları internet var ama çok yavaş, TV box üzerinden birşey izleyemiyoruz. Telefondan yavaş da olsa giriyor. Genel bir sorun mu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah06 kullanıcısına yanıt
    Aynen bizdede öyle bazen anlık kesilip tekrar geliyor bazen birden yavaşlayıp normale dönüyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • problem yaşayan arkadaşlar ne kullanıyor

Fiber mi , Vdsl mi ADSL mi

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Vdsl...Biran duruyor ve ardindan hiçbirsey yokmuş gibi geliyor.Tekrar arıza kaydı olusturdum.Umarım geçtiğime pişman olmam.

• FromThe80s kullanıcısına yanıt

Aynı sorun teamspeakde de var maalesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 18 Ocak 2023; 20:4:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromThe80s

Bu mesaj silindi.
    Aynısını yaşıyorum bugün müşteri hizmetleri ile görüştüm yok hat reset ip değişikliği falan düzelir gibi oldu ama sonra yine aynı oldu.Ne yapacaz bilmiyorum.

• Haftalardır sıkıntılı. Geçtiğime geçeceğime pişman oldum.

• Bu akşam bende de ping sorunu var. İnatboxda kanallar geç açılıyor. İleri geri yapınca buffer çok uzun sürüyor.

• 100 mbitlik pakete geçiş yaptım bugün. Normalde bölgemde 80-85 mbit kullananlar var başka iss'lerde. Benim hızım ise santralden 35 mbit'e kitlenmiş. Wp hattından sorduğumda altyapınız kaldırmıyor daha düşük pakete geçiş yapabilirsiniz diye saçma sapan bir yanıt aldım. Bölgemde 80 mbit kullananlar varken bana bunu demeleri o kadar saçma ki. Daha ilk günden bu sorunu yaşadıysam kimseye bu firmayı tavsiye etmem, 3 gün sonra da gider başka firmaya taşırım hattımı.
    İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 19 Ocak 2023; 1:18:31 >

• İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt

altyapı sorgulama var her sitede ordan baktın mı

• İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    Modeme gelen bilgileri paylaşın bence. Benimki de düştü sonra yükselttim. Snr margin değeri düştü ise ondan olabilir....

• web siteniz çalışmıyor.

• 3. Aydır internet kutusundayım ancak kesintilerden kopmalardan bıktım artık, turknete geçtim ucuz diye geçtik sinir stres sahibi olduk resmen.

• 32aslan kullanıcısına yanıt
    Al bendende o kadar bi gün iyi gibi bi bakıyorsun sayfa açılmıyor. İlk 2.5 ay iyiydi 10 gündür cozuttu.iki kere arıza kaydı biraktim hat resetlediler 3.de aradılar ip değiştirdiler yine aynı gibi kör topal gidiyoruz.

• DasheriM kullanıcısına yanıt

Bugün ekip geldi kontrol etti, kutuyu değiştirdim dedi, baktım değişen bir şey yok ama anlamadım tam.

Hat değerlerim şu şekilde. Maksimum olarak da hız testinde 45-50 mbit alabiliyorum.

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ]
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.