Tüm Turkiye hocam.suan internet kutusu fişi cekti.kimsede net yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (51. sayfa)
-
-
Ben yaptım hem ev için hem iş yeri için sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorgu ekranında iller acilmiyor
Ankara'da yaşayan arkadaşta var, bu son ayıydı, çıkıyor kendisi. Acaba belli bir bölgede mi yok? Marmara vs.
İstanbul'da yok, X'te farklı ilden yazanlar da var.
Oim açıldı internet düzelen var mı
Sabah bende baktım İnternet yok. Müşteri hizmetlerini aradım bağlanmıyor, whatsappdan da cevap veren yok. Farklı operatör aradım geçiş için hattınız bulunmuyor diyor. Yer Ankara
Derken düzeldi. Yalnız bu işi sevmedim geçiş yapmalı mi yine de. Kimseye ulaşamamak hoş değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 30 Mart 2024; 10:53:19 >
kırşehir geldi internet.
-
Evet geldi.
Yazın il değiştireceğim taşımak için onu bekliyordum. Ne yapalım hangi firmaya geçelim? Fiyat/sorunsuzluk oranı iyi olan neresi var?
Bir çok yere gelmiş, sizinde internetinizin gelmistir muhtemelen.
Bu firmada durmayın, başka bir firmaya geçin zaten. Onca duruma rağmen bu firmada niye duruyorsunuz ki
Marmara bölgesi icin;
Fixnet
Comnet
Netbone
Comnetin musteri karnesi pek iyi değil ama genelde interneti bir çok kişi sıkıntısız kullanıyor.
Diğer ikisi ise; Müşteri karnesi, kalitesi gayet iyi.
Ben uzun zamandır buradayım bu 2. Kez oldu başka bir sıkıntı yaşamadım türknet kullanıyordum daha önce
bu firma herzaman böyle tekliyor. 2 ay sonra bulunduğumuz firma kentsel dönüşüm icin yıkılıyor. burayı kapatırım bir daha da tövbe.
-
Teşekkürler, comneti düşünüyordum ama müşteri yorumları olumsuz baya ve komik bir şekilde müşterilerine davranışları kötüymüş.
Diğer ikisine bakayım ama işte çok küçük firmalar tuhaf sorunlar yaşatabiliyor
turk net den başkası yalan aga. hizmetleri cok iyi artık. com net filan nedir ya.
-
Gereksiz pahalı türknet
Türk net kullandım ve çok memnundum ama çok pahalı.
İnternet kutusu da 17 aydır falan çok üzmedi beni, son dönemde galiba el değiştirmiş kopmalar olmaya başladı ve şu 390 tl olayı çok canımı sıktı sırf o sebepten bile taşımayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishadami -- 30 Mart 2024; 11:34:58 >
İnternet yetmezmiş gibi elektrikte gitmişti şimdi ikiside geldi, hepimize geçmiş olsun, haftasonuna kötü bir başlangıç yaptık, yalnız firma ile ilgili son dönem yazılanlar can sıkıcı, sıkışık bir zamana denk gelmeden alternatiflere bakmak gerekiyor galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btsn -- 30 Mart 2024; 12:2:20 >
Evet, dediğim gibi comnet musteri memnuniyet karnesi pek iyi değil, diğer iki firma iyi. Fixnet'in yurtdışı çıkışı gayet iyi, sorun yaşayan görmedim. Netbone kullanan arkadaşlardan geri dönüş aldım, onlarda memnun. Ben netspeed kullanıyorum fakat yakın zamanda netbone'a gecicem mesela. Özellikle netbone fiyatı uygun tutmaya çalışan bir firma. Tabikide ftth (ont+router fiber) varsa düşünmeden hemen geç. Ama altyapının VDSL ise hemen geç diyemem çünkü VDSL'de en iyisi türk Telekomdur. Diğer firmalar VDSL konusunda pek iyi değil. Mesela örnek vereyim; ben netspeed VDSL kullaniyordum, uzun bir süre memnundum. Daha sonrasında her yarım saatte bir kopma durumu yasayama basladim. Fiber 6 ay önce gelmişti fibere gecmemistim. Daha sonrasında fibere geçtim 1 kere bile kesinti olmadı, stabil çalışıyor fakat fiyatı uygun değil o yüzden netbone'a gecicem.
Yani ozetlemek gerekirse; Altyapın ftth fiber ise düşünmeden iki firmadan birine geçebilirsin, sıkıntı olmaz fakat vdsl ise diger vdsl kullanan arkadaşların geri dönüşleri konusunda geçip gecmeyecegine karar verebilirsin, fiber konusunda garanti verebilirim fakat vdsl'de garanti veremem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X