Şimdi Ara

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
50.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Memnunmusun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • internet kutusu bendi kullandım 3 ay dolunca şoknet geçtim .geçerken zorluk çıkarıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OmerTrh O kullanıcısına yanıt

İnterneti kapatmak istiyorum ancak bu lanet olası firmanın müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamıyorum nasıl bir yol izlemem lazım.

• fkoc38 F kullanıcısına yanıt

Hattınızı taşımak istiyorsanız geçiş yapacağınız firmaya başvurun süreci başlatın, 1 gün sonra internet kutusuna hem watsap üzerinden , hem de online işlemler den durumu izah edin ve geçiş için onay beklediğinizi yazın . Ara ara da aramaya devam edin. Sıkıntılı firma. Bana da geçiş sonrası 390 tl yansıttılar hakem heyetine başvurdum sonuç bekliyorum.

• Geçiş değil direkt kapatmak istiyorum ama ulaşılamıyor. WhatsApp uzerinden de işlem yapmıyorlar sesli onay alınması gerekmiş

• fkoc38 F kullanıcısına yanıt

Ben mail atmıştım, whatsapp üzerinden yazmıştım, bir de telefondan arayıp söylemiştim.

• Hepsiburada ya giriş yapılıyor hayırlı olsun

• yigit_dark kullanıcısına yanıt

hayret nasıl becerdiler :) Ağustostan beri açmıyordu. Banka işlemleri de sıkıntılı onay vermiyordu güvensiz diyordu.

• Bir şey becerdikleri yok bu seferde tv plus açılmıyor. Verdikleri ip bulgaristan ipsi uygulama bulunduğunuz bölgede yok uyarısı verip açmıyor. Destekten sürekli mesaj atıyorum ama çözmüyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Comnet müşterisiydim 1 haftadır internetim yok, yaşadığım yerde bu firma kendi altyapısından da hizmet veriyormuş. Aradım bilgilerimi ilettim 1 saat içerisinde geçişim onaylandı arayıp bir onay aldılar hizmetim aktif oldu.

• teodoro1 kullanıcısına yanıt

Şimdiden geçmiş olsun..

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt

Ben banka sıkıntısı yaşamadım ancak bendede hepsiburada sorunu vardı şuan sorunu çözmüşler

Birde ben 100 mbps download 20 mbps upload olan paketi kullanıyorum hız testinde 112 mbps download 23 mbps upload alıyorum :)

• teodoro1 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2 sene kullandığım ve fiyat cazibesini de yitirince diğer hattımı comnete taşımıştım ben de sene başında. Benden sonra ayrılmak isteyenlere 300 tl civarı iptal için para talep etmişlerdi. Eski İnternet kutusu yok artık. Geçen sene el değiştirdi. Umarım sorunsuz kullanırsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Son birkaç saattir internet yok, yardımcı olabilir misiniz?

• Otto_Skorzeny kullanıcısına yanıt

Buraya bakan firma yetkilisi yok, whatsapp hattından yazın.

• neman N kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Daha önce burada ilgilenen bir arkadaş vardı. Artık o da mı yok 

Yukarıda yazdığım gibi firma el değiştirdi. Eskiden internet kutusu yetkilisi mesaj atardı. Artık kimse yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

Hem Whatsapp'dan hem de uygulama üzerinden mesaj attım ve hala cevap vermedi yetkililer. Bu firmada durmak gerçekten gereksiz olmuş demek ki 

Mesai dışında pek cevap alamazsınız, memur gibi çalışıp sanırım hafta sonu da tatil yapıyorlar pazartesi günü sabah cevap gelir.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.