< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (57. sayfa)
-
-
Comnete geçtim 490 tl fatura çıkarmışlar şaka gibi. 1 yıllık peşin ödedim kullandım bu neyin faturası? muhattapta yok. sakın sakın sakın. kesinlikle tavsiye etmiyorum.
ayrıca Comnet'e geçiş yaptığımdan beri web siteleri daha hızlı tepki veriyor.
referansla 30 gün ücretsiz kullandırıyor. süper
Comnet referans kodu arayanlar için : CMT389UGY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iomerg -- 24 Temmuz 2024; 10:55:14 > -
İnternet kutusu için Abonelik Fesih Başvuru dilekçe örneği için yardımcı olur usunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tüketici hakem heyeti başvurumu haklı bulmuş ödeme yapmıcam
-
Size zahmet örnek kararı paylaşın ihtiyacı olan olur.
-
Diğer hat taşımadan talep edilen para ile ilgili bir karar veya yaptırım yok sanırım. Diğer ücret için direkt icraya verebilirsiniz.
Yeni fiyat güncellememiz yapılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 16 Ağustos 2024; 16:7:59 > -
Farklı firmaya geçiş için başvuruda bulundum geçtiğimiz hafta. İnternet Kutusu geçiş evraklarına onay vermediği için başvurum sürekli zaman aşımına uğruyor. Bu firmaya nasıl ulaşabilirim? Whatsapp kanalından asla dönüş yapılmıyor.
-
Kayınvalideme 419.90 gelmiş fatura. Fiyatlar inandırıcı değil. Ay sonu göreceğiz sanırım ne olacağını. Hepimize sürpriz yapabilir. Garip bir firma 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hizmet numarası nedir bu firmanın son faturadan sonra ben de geçiş yapacağım 419₺ fatura gelmiş!!!!
Geçiş konusunda yardımcı olur musunuz
17-18 veya 88 ile başlar; 10 haneli.
Devre, hat, hizmet, xdsl no olarakta geçer.
Faturanıza veya online işlemderden bakınız.
-
Bende taşımak için başvurdum, üzerinden 6 gün geçti. Başvurduğum Netgsm'i aradım az önce; İnternet Kutusu reddetmiş bu yüzden tekrar talep iletmişler. Transfer ID verdiler, bunu İnternet Kutusuna iletin dediler. Whatsapptan yazdım İnternet Kutusuna, en kısa sürede kontrol edilip onay verilecektir yazdılar. Bakıp göreceğiz.
Kesinlikle öyle. Hiç bir yerde olumlu yorum yok internet kutusu ile alakalı.
-
Internet kutusu el değiştirmeden önce iyi bir firmaydı aslında. Arada bağlantı sorunları olsa da arayarak ya da wpden oldukça hızlı çözüme ulasiyorduk. Arkadaşını getir kampanyası ile forumda da ben de dahil bir çok kişi kullandı. 2 sene kadar kullandım o süreçte ve zamlardan ve el değişince arkadaşını getir kampanyasından kazanılan hakları sildiklerinden dolayı comnete geçtim yılbaşı öncesi. Yılbaşından sonra zaten geçişlerde para istemeye başladı gerisi malum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu ara takip ettiğim fakat geçip geçmemekte kararsız kaldığım bir firma Comnet. Telekom altyapısını kullandığı için şuan kullandığım ile aynı kalitede olur mu ki?
-
Bende İnternet Kutusundan Comnet'e geçmek istemiştim, ama Comnet datacenter gibi olduğu için iplerin çoğu banlıymış diye okudum forumda.
Yani ipleri çoğu bazı sitede karalistedeymiş, o yüzden uzaklaştım.
https://forum.donanimhaber.com//2-comnet-skandali-banli-ip-adresi-kullaniyorlar--157014347
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 23 Ağustos 2024; 17:37:30 >
45 mbit internet için 360 tl yaslamışlar bana da. Poyraz net santrale uzaksınız diye bağlantı yapmıyor.Öyle oyunlarla işim yok.Uygun f/p iss var mı?
-
Beyler bende türknete geçiş yapacağım ama sabit hat varmış hattımda. Ben yok diye biliyordum yalın diye biliyordum. Neyse geçiş için bu numara şartmış internet kutusuna ulaşamıyorum nasıl öğrenecez bu numarayı? E devletten sorguladığımda sabit hat bulunmuyor anlamadım nasıl hat var üzerime.
Düzenleme. Yalın hattıma ait sabit telefon numaramı ve geçiş sonrası onayı müşteri hizmetleri ile gayet sorunsuz şekilde çözdük. Geçiş işlemi tamamlanır tamamlanmaz ise 390 tl sahte faturayı kesmişler.Başvuru evraklarım durmakta. Hakem heyetine başvuru yapacağım.Bakalım ne sonuç alacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 28 Ağustos 2024; 16:20:50 > -
Bugün beni aradılar icra falan filan diye ne yapmak lazım bilgisi olan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interalia -- 13 Eylül 2024; 11:6:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X