Şimdi Ara

İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
50.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 haftadır 22:30 civarı internet 10dklığına gidiyor ve geliyor nedir bu sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene yok internet

• Aynı kesinti bendede oldu..

• scatman_35 kullanıcısına yanıt

Bu cevabı almıştım..

"Hattınızı 1 (bir) yıl içerisinde en fazla 4 (dört) defa olmak üzere toplam 270 (iki yüz yetmiş) güne kadar dondurabilirsiniz. Dondurma işlemi ücretsiz olup hattınızın dondurulduğu her ay için 100 ₺ ücret yansımaktadır. İşleme onay veriyorsanız kısmi ve işlem ücreti faturalarınızı oluşturabilirim."

Dondurma ücretsiz ama ücretli 🤣

• İnternet gene gitti. Konum istanbul maltepe

• 1 HAFTADIR EDEVLET GİBİ BAZI SAYFALARA GİREMİYORUM. ONLİNE OYUNA GİRİŞ YAPAMIYORUM WHATSAPP DAN BİLE CVP YAZILMIYOR. GİRMEYİ DÜŞÜNEN VARSA SAKIN DÜŞÜNMESİN BU FİRMAYA.

• freestyler-87 kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bendede tüm cihazlarda e devlet ve benzer bazı siteler açılmıyor bazı oyun sunucularına erişim yok. 3 gün önce destek açtım cevap hiç bir şey yok.

• Son 1 haftadır hem evde hem de iş yerinde sürekli sorun var ya sitelere girmiyor ya da anlık kesintiler oluyor ne yapacağız bilemedim.

• Bu firmadan koşarak kaçın arkadaşlar.

• Firmadan çikanlara hala ceza kesiyorlarmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubat ayında çıkmıştım fatura çıkardılar ödemedim hala az önce yine mesaj attılar icraya vercez hemen ödeyin diye her ay atıyorlar

• Senelik peşin ödeme ile 1 senedir İnternet Kutusu üzerinden İnternet alıyorum.
    Şuanda ayrılırsam, bir kaç arkadaştan okuduğum kadarı ile ceza ile mi karşulaşacağım?
    @internetkutusu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yillık ödeme yapmıştım geçenyıl tembuzun 15de çıkıyımmı bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr5kan -- 25 Haziran 2024; 14:54:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz bilirsiniz çıkıp çıkmak size kalmış bende peşin ödemiştim şubatta bitti çıktım sürekli kesinti oluyordu çok şükür internet kutusundan çıkış yaptıktan sonra internetimde kesinti felan olmuyor

• ADAMLAR POYRAZNET GİBİ FİRMALARI BİLE ENGELLEMİŞ SİTESİNE GİRMİYOR. DİJİTAL ÜYELİK YAPMASIN DİYE E DEVLETE DE GİRİLMİYOR. NASIL BİR FİRMA ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN.

• Berbat bir firma haraç kesip hizmet vermiyor aklı olan kapısından geçmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • freestyler-87 kullanıcısına yanıt

ben şubatta poyraznete geçtim 100 mbt fiber 270 tl ödüyorum memnunum çok şükür şimdilik internette kesitnti felan olmadı

• arkadaşlar e devlete giremiyorum bu sağlayıcıda. kendilerine durumu ilettim, 10 gündür bir şey çözemediler, hala e devlet yetkilileri ile görüşmelerimiz sürüyor diye mesaj atıyorlar. herkesin bilgisine. sorun çözme yetkinlikleri bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrahaman -- 27 Haziran 2024; 15:44:18 >
  • abrahaman kullanıcısına yanıt

Hayır sorun e devlet değil ki neyine görüşüyorlar güldürmesinler   problem sadece edevlette değil bazı oyunlarda ve bir çok sitede denk geldim ve tüm internet kutusu kullanan üyelerde bu sorun var 4 kişiyi abone ettim internet kutusuna hepsi bana sövüyor şuan  

• muhammet_061 M kullanıcısına yanıt
    abi e devlete giremiyoruz şaka mı!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.