< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (55. sayfa)
-
-
Gene yok internet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı kesinti bendede oldu..
Bu cevabı almıştım..
"Hattınızı 1 (bir) yıl içerisinde en fazla 4 (dört) defa olmak üzere toplam 270 (iki yüz yetmiş) güne kadar dondurabilirsiniz. Dondurma işlemi ücretsiz olup hattınızın dondurulduğu her ay için 100 ₺ ücret yansımaktadır. İşleme onay veriyorsanız kısmi ve işlem ücreti faturalarınızı oluşturabilirim."
Dondurma ücretsiz ama ücretli 🤣
İnternet gene gitti. Konum istanbul maltepe
1 HAFTADIR EDEVLET GİBİ BAZI SAYFALARA GİREMİYORUM. ONLİNE OYUNA GİRİŞ YAPAMIYORUM WHATSAPP DAN BİLE CVP YAZILMIYOR. GİRMEYİ DÜŞÜNEN VARSA SAKIN DÜŞÜNMESİN BU FİRMAYA.
-
Aynı sorun bendede tüm cihazlarda e devlet ve benzer bazı siteler açılmıyor bazı oyun sunucularına erişim yok. 3 gün önce destek açtım cevap hiç bir şey yok.
-
Son 1 haftadır hem evde hem de iş yerinde sürekli sorun var ya sitelere girmiyor ya da anlık kesintiler oluyor ne yapacağız bilemedim.
Bu firmadan koşarak kaçın arkadaşlar.
-
Firmadan çikanlara hala ceza kesiyorlarmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şubat ayında çıkmıştım fatura çıkardılar ödemedim hala az önce yine mesaj attılar icraya vercez hemen ödeyin diye her ay atıyorlar
-
Senelik peşin ödeme ile 1 senedir İnternet Kutusu üzerinden İnternet alıyorum.
Şuanda ayrılırsam, bir kaç arkadaştan okuduğum kadarı ile ceza ile mi karşulaşacağım?
@internetkutusu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yillık ödeme yapmıştım geçenyıl tembuzun 15de çıkıyımmı bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr5kan -- 25 Haziran 2024; 14:54:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
siz bilirsiniz çıkıp çıkmak size kalmış bende peşin ödemiştim şubatta bitti çıktım sürekli kesinti oluyordu çok şükür internet kutusundan çıkış yaptıktan sonra internetimde kesinti felan olmuyor
-
ADAMLAR POYRAZNET GİBİ FİRMALARI BİLE ENGELLEMİŞ SİTESİNE GİRMİYOR. DİJİTAL ÜYELİK YAPMASIN DİYE E DEVLETE DE GİRİLMİYOR. NASIL BİR FİRMA ARTIK SİZ DÜŞÜNÜN.
-
Berbat bir firma haraç kesip hizmet vermiyor aklı olan kapısından geçmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben şubatta poyraznete geçtim 100 mbt fiber 270 tl ödüyorum memnunum çok şükür şimdilik internette kesitnti felan olmadı
-
arkadaşlar e devlete giremiyorum bu sağlayıcıda. kendilerine durumu ilettim, 10 gündür bir şey çözemediler, hala e devlet yetkilileri ile görüşmelerimiz sürüyor diye mesaj atıyorlar. herkesin bilgisine. sorun çözme yetkinlikleri bu kadar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrahaman -- 27 Haziran 2024; 15:44:18 > -
Hayır sorun e devlet değil ki neyine görüşüyorlar güldürmesinler problem sadece edevlette değil bazı oyunlarda ve bir çok sitede denk geldim ve tüm internet kutusu kullanan üyelerde bu sorun var 4 kişiyi abone ettim internet kutusuna hepsi bana sövüyor şuan
-
abi e devlete giremiyoruz şaka mı!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X