Tam olarak öyle yapıyorlar. 390₺ ne olduğu belirsiz, sizde hizmet bedeli diye bişey kitliyorlar. TABİKİ ÖDEMİYORUZ. BİRLİK OLUP BTK CİMER HERYERE ŞİKAYET EDİYORUZ.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İNTERNET KUTUSU [ TEKNİK DESTEK ] (56. sayfa)
-
-
Hizmet bedeli adında yansıttığınız 390₺ nedir?
Ayrıca yıllık ödemeyi geçen sene temmuz ayı sonunda yaptım, henüz sürem olmasına rağmen 104₺ gibi bişey daha yansıtmışsınız. Müşteri hizmetleriniz, vatzap hattınızdan nedense cevap alamıyorum.
Ayrıntılı cevap istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende edevlet üzerinden poyraz nete geçtim. Nekitliyceklee bakalım geçensene 15 twmbuzda yıllık almıştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçişe onayvermemek gibi bi durum oluyormu internet kutusu
ben başvurduğumda geç onay vermişlerdi internetkutusuyla iletişime geçtim onay verin dedim ozaman bana 390 tl ödersin dediler bende ödemem o parayı size onayı verin dedim verdiler onayı ama 268 tl fatura çıkartmışlar 390 değil onuda ödemedim duruyor hala her ay icraya verecez diye mesaj atıyorlar
-
Geceden beri internet yok kullanıcı adı ve şifreyi kontrol edin diyor.
poyraz nette zam yaptı ağustosta 360 lira olacakmış 100 mbt fiber
-
bu leş kargalarından nasıl kurtulacağız ya. bir de gittik toplu para verdik.
-
Aynı sorunu bende yaşıyorum 😑 comnete geçmeyi düşünüyorum bundan daha kötü olamaz sanırım 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
e-devlet'e vpn ile girebiliyoruz ya şaka gibi. adamlar kendi devletinin resmi devlet sitesine sokmuyorlar. dns falan da olmuyor he sadece vpn açınca giriliyor. ya insan bi açıklama yapar mesaj atar. 3 kişi mi çalışıyor firmada anlamadım gitti.
-
onay vermeleri ne kadar sürdü?
4gün
390teleyide kitlediler bana
Haramzadeler
TTH şikayet edin.
https://forum.donanimhaber.com/internetkutusu-musteriyi-kandirmak-ve-hakkini-gasp-etmek-parama-coktukelrini-kabul-ediyorlar--158097703
-
Siz alabildinizmi
Ben uğraşmak istemediğim için ödedim
Bugün internetkutusundan comnete geçirdik 490₺ fatura çıktı. Hizmet bedeli olarak.
05.07.2024 te geçiş için başvurdum hala onaylamadı internet kutusu 2 seferdir arıyorlar onay verin diyorum dinleyen yok. şimdi cimer'e de şikayet ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X