< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 26 Mayıs 2022; 9:16:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (30. sayfa)
-
-
Akşam boyu 21:00 itibari ile başlayan hız düşüşü gece 00:30 itibariyle normal haline döndü.
Mevzu yoğun saatleri kaldıramıyor oluşları.
Bakalım bu akşam ne olacak.
-
Hocam o iş riskli daha öncede söylediğim gibi. Eğer santralde port yoksa ağlarsın. Ama şöyle olabilir. Önce TurkNete başvurursun. VDSL olarak hattın aktif olur. Sonra gider diğer iss yi kapatırsın. Santraldeki port durumu müsaitse bu yapılabilir. Aksi halde eldeki hizmetten de olma ihtimali var.
Bu konuya dikkat edin mutlaka.
-
Aynen öyle yaptım hocam. Turknetten abonelik başladı bunu hemen iptal etti 11 günlük kullanamamaya 29tl aldılar @Fr.BJK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 26 Mayıs 2022; 9:20:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şanslıymışsın :)
Her santral bu kadar rahat olmuyor.
-
-
Gece alınan hız ile aradaki fark çok büyük
-
Bağlantı ilk başlarda iyiydi. Sonrasında ççok kötü oldu yav.
Mesela üstteki resimde speedtest ile hız testi yapmaya kalktığımda bırak hız almayı doğru düzgün stabil bağlantı alamadım. Her modemi restlediğimde modem arayüzümde max alabileceğim hız 35-33-30-26 diye azalıyor. Bu nasıl bir iştir anlayamadım. Şuanda 1 ay dolu benim için. 3. ayın sonunda bunlardan kaçarım. Geçmeyi düşünen varsa düşünmesin, geçmesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakGetiren -- 26 Mayıs 2022; 11:53:22 > -
Dns servislerinde de son durum bu. Bakmayın çalışıyormuş gibi gösterdiğine hiçbir yere giriş yapılmıyor dns uygulandığı zaman.
-
Arkadaşlar geçiş yapmayı düşünüyorum, son noktada geçelim mi? referansları pm den alalım.
-
şu an adguard dns tanımlı ve herhangi bir problem yok. cloudflare dns ve google dns denedim onlarda sorunsuz çalışıyor.
-
2 hafta boyunca hiç sorun olmadı. Sonra 3-4 gün önce sapıtmaya başladı. Dün resmen pik yaptı.
-
Aynen öyle. Kabul edilebilir değil vallahi.
-
Ben modeme google girdim problem yok şuan için.
-
Herhangi bir site engeli yok zaten mevcut durumda DNS değiştirme gereği yok internet kutusunda. Hangi DNS yi kullanmak istiyordun? Test edelim.. Sanmıyorum dns engeli olduğunu lvl3 - google - comodo - opendns vs hepsi çalışıyor.
-
1 hafta önce olsa hiç bekleme derdim ama son 1 haftadır yaşadıklarımıza istinaden asla diyorum... Düzeleceğinin garantisini verirlerse eğer yine geç tabi ama pek ışık yok gibi.
Referans yok artık bu arada.
Her ne kadar ironi yapmış olsan da ben gerçek cevap veriyim :)
-
Şikayet ne olursa olsun verilen cevabın bu olması biraz garip değil mi sizce de?
Kaldı ki problem benim hattıma özel değil kesinlikle.
Dün akşamki yaşanan karmaşanın sonunda verilen destek kaydı cevabı;
-
Şuan için en uygun ücretli iss internet kutusu.. Ancak haziran sonrası zamlar gelecek rakamların netleşmesi bekleyebilir veya geçiş yapabilirsiniz. Zam gelse bile Türknet vsden daha uygun ücretle hizmet vereceklerini tahmin ediyorum.
Tavsiye ederim ama kampanyayı kaçırdınız referans kampanyası sona erdi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 26 Mayıs 2022; 16:1:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X