Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz de benim gibi iptal edip yeni abonelik açtırın. Turknet benden bağlantı ücreti dahi almadı. Şimdi günün her saati stabil hız alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 26 Mayıs 2022; 9:16:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam boyu 21:00 itibari ile başlayan hız düşüşü gece 00:30 itibariyle normal haline döndü.

Mevzu yoğun saatleri kaldıramıyor oluşları.

Bakalım bu akşam ne olacak.

• omerkarakaya O kullanıcısına yanıt

Hocam o iş riskli daha öncede söylediğim gibi. Eğer santralde port yoksa ağlarsın. Ama şöyle olabilir. Önce TurkNete başvurursun. VDSL olarak hattın aktif olur. Sonra gider diğer iss yi kapatırsın. Santraldeki port durumu müsaitse bu yapılabilir. Aksi halde eldeki hizmetten de olma ihtimali var.

Bu konuya dikkat edin mutlaka.

• Aynen öyle yaptım hocam. Turknetten abonelik başladı bunu hemen iptal etti 11 günlük kullanamamaya 29tl aldılar @Fr.BJK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 26 Mayıs 2022; 9:20:44 >
  • omerkarakaya O kullanıcısına yanıt

Şanslıymışsın :)

Her santral bu kadar rahat olmuyor.

• Herkese selamlar. Turknetten geçtim ve Turknet kullanırken bağlantım kendi kendine kopuyor ve geliyordu. Sonra geçip gitti bu sıkıntı ve ücretinden sebep internet kutusuna geçtim ve geçer geçmez Turknet gibi kopmalar ve kendi kendine bağlanma süreci yeniden başladı... Son 2 gündür de böyle yazmasına rağmen ve kablosuz ağ simgesinin ünlemine rağmen bağlantım sorunsuz çalışıyor... Nedenini bilen var mıdır acaba...
    🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

• Gece alınan hız ile aradaki fark çok büyük

• Bağlantı ilk başlarda iyiydi. Sonrasında ççok kötü oldu yav.

Mesela üstteki resimde speedtest ile hız testi yapmaya kalktığımda bırak hız almayı doğru düzgün stabil bağlantı alamadım. Her modemi restlediğimde modem arayüzümde max alabileceğim hız 35-33-30-26 diye azalıyor. Bu nasıl bir iştir anlayamadım. Şuanda 1 ay dolu benim için. 3. ayın sonunda bunlardan kaçarım. Geçmeyi düşünen varsa düşünmesin, geçmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakGetiren -- 26 Mayıs 2022; 11:53:22 >
  • Dns servislerinde de son durum bu. Bakmayın çalışıyormuş gibi gösterdiğine hiçbir yere giriş yapılmıyor dns uygulandığı zaman.

• Arkadaşlar geçiş yapmayı düşünüyorum, son noktada geçelim mi? referansları pm den alalım. 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

şu an adguard dns tanımlı ve herhangi bir problem yok. cloudflare dns ve google dns denedim onlarda sorunsuz çalışıyor.

• HakGetiren kullanıcısına yanıt

2 hafta boyunca hiç sorun olmadı. Sonra 3-4 gün önce sapıtmaya başladı. Dün resmen pik yaptı.

Aynen öyle. Kabul edilebilir değil vallahi.

Ben modeme google girdim problem yok şuan için.

• emre845 E kullanıcısına yanıt

Herhangi bir site engeli yok zaten mevcut durumda DNS değiştirme gereği yok internet kutusunda. Hangi DNS yi kullanmak istiyordun? Test edelim.. Sanmıyorum dns engeli olduğunu lvl3 - google - comodo - opendns vs hepsi çalışıyor.

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

1 hafta önce olsa hiç bekleme derdim ama son 1 haftadır yaşadıklarımıza istinaden asla diyorum... Düzeleceğinin garantisini verirlerse eğer yine geç tabi ama pek ışık yok gibi.

Referans yok artık bu arada.

Her ne kadar ironi yapmış olsan da ben gerçek cevap veriyim :)

• Şikayet ne olursa olsun verilen cevabın bu olması biraz garip değil mi sizce de?

Kaldı ki problem benim hattıma özel değil kesinlikle.

Dün akşamki yaşanan karmaşanın sonunda verilen destek kaydı cevabı;

• 01Mrt kullanıcısına yanıt

Şuan için en uygun ücretli iss internet kutusu.. Ancak haziran sonrası zamlar gelecek rakamların netleşmesi bekleyebilir veya geçiş yapabilirsiniz. Zam gelse bile Türknet vsden daha uygun ücretle hizmet vereceklerini tahmin ediyorum.

Tavsiye ederim ama kampanyayı kaçırdınız referans kampanyası sona erdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 26 Mayıs 2022; 16:1:1 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.