Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm dnsleri harbiden engellemişler şaka gibi iş yapıyorlar. Yahu bunu daha Türknet yapmadı sen kimden ne ara emir aldın da tüm dnslere engel çakıyorsun? Hadi kesilmesini vs. geçtim onlar beni çok ilgilendirmiyordu da bu dns olayından sonra sınırı geçtiler. 3 ay kullanır çıkarım daha da durmam.

• Hız toparladı şimdi 40mbit üzerini görebildik.

yazdım ama sonraki testte yine 8 gördüm.

Lanet olsun ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 25 Mayıs 2022; 23:28:18 >
  • Ben whstapptan yolladim evraklari sadece kargo etmedim acaba gecisi red etme iptal etme sansm varmi 3 ay bekleme yapmadan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DariusVictusS D kullanıcısına yanıt

ahahaha bende aynı durumdayım.

Geldiğimiz hale bak ya. Ne umduk ne bulduk.

• Salaklık bizde hocam 50 60 lira fazla ver en yogun saate 100 megabit veren turknette kal degil mi özür diliyorum turknetten burdan

• DariusVictusS D kullanıcısına yanıt

Abone sayısı düşükken çok iyiydi ama. Yarı fiyatına aynı hizmeti aldık 2 hafta. Nolduysa 2 hafta sonra sapıttı işte.

60 lirada az para değil şimdi birbirimizi yemeyelim :)

• Ömürcan kullanıcısına yanıt

Goodbye dpi ile engel aşılıyor ama insanları saçma sapan programlara mahkum ediyorlar.. 3 ay katlanacağız :(

• emre845 E kullanıcısına yanıt

Neresinden tutsan elinde kalıyor ya.

allah seni bildiği gibi yapsın turknet ya.

Kimlere muhtaç ettin bizi.

• dns ler ilgili bir durum, otomatik verdiği ile bağlandı, google, cloudfare, nextdns ile nete bağlanılmıyor.

neredeyse 1 ay sorun yoktu, inşallah çözerler de eskisi gibi kullanabiliriz.

• dream_04 D kullanıcısına yanıt

Kendi dnsleri ile speedtest i ne veriyor peki?

• 00:00 itibariyle durum bu

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 26 Mayıs 2022; 0:0:46 >
  • şu anda : 17-18 (kablosuz ölçüm)

normalde: 60-61 idi.

• 90 gün beklemeden nasıl geçeriz başka issye var mı fikri olan?

Islak imzalı evrakları göndermedik o bi çıkar yol olur mu ki?

TürkNet e ıslak imzasız nasıl onay verdiniz diye carlasak işe yarar mı? :)

• Portunu iptal ederek

• Benim altyapı komple gitti. 😅

• plazma_08 kullanıcısına yanıt

bu mesajı yaklaşık bir hafta önce yazmıştım. 17 Mayıs tarihinde yani mesajı yazdığım gün Netspeed'e sıfır kurulum için başvuru yaptım Port kaybolması riskini göze alaraktan. ( Bu arada sürekli altyapı sorguluyorum port durumları için). Ertesi gün ankastre bağlantım yapılarak çok şaşırdım. Akabinde Türknet, Netspeed, Millenicom gibi şirketler adına kurulum yapan taşeron firma tarafından arandım kurulum randevusu için ve bugun itibariyle internetim bağlanmış oldu. Şuan Netspeed'den hizmet alıyorum ve ping değerlerim Türknet'e olduğu gibi düştü cdn anlaşmalarından dolayı. ( İk'da bazen tracert testi bile "time out" uyarısı veriyordu).

Özetle, haftasonundan ve kurulum ekibinin yoğunluğundan ötürü başvurumdan 6 gün sonra internetim bağlandı ve bu süre içerisinde de internet kutusu'nu iptal etmedim. Ne zamanki kurulum tamamlandı o zaman firmayı aradım ve iptal talebinde bulundum, hemen iptal ettiler.

Tabi ben Sakarya/ Serdivan bölgesi için konuşuyorum. Şansıma port vardı.

Benim gibi farklı operatörden geçiş sebebiyle 3 ay kalmak durumunda olanlar için bilgilendirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plazma_08 -- 26 Mayıs 2022; 0:21:42 >

• Lexaion kullanıcısına yanıt

O riske girmem ben ya.

• plazma_08 kullanıcısına yanıt

Mantıklı iş ama benim santral şuan full gösteriyor :(

• Dün yapılan DNS güncelleme bakımı sonrası Ping de ciddi iyileşme var. 28-29 ms ye kadar olan pingden 23 msye 5-6 ms kadar düşüş oldu. Konuda hızda dalgalanma sorunu yaşayanlar FAST yerine Nperf veya Speedtest ile daha stabil ölçüm yapabilirsiniz, hız durumlarınızı karşılaştırınız modem değerlerinizle. FAST hatalı ölçümler yapabiliyor.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

Şuanki ping durumu Türk telekom dan aldığım ping değerleriyle aynı. Hızda dalgalanma sorunu da yaşamadım hiç umarım böyle devam ederler. 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 26 Mayıs 2022; 1:5:58 >

• RElS kullanıcısına yanıt

Benim kağıt üzerinde hızla sorunum yok zaten sorun dns engellemesi ben bu hizmete para ödüyorsam benim kullandığım şeyleri engelleyemez sorun bu...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.