Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hemen her marka modem kullandım diyebilirim.

Asus DSL16 N tavsiyemdir. İhtiyacına göre asusun herhangi bi modelide olabilir ;)

• Aynı saatler yine internet gitti. 1 haftayı geçti geçiş yapalı ama randıman alamadım ben. Sabit olmayan hız (15 ila 100 mb arası gidip geliyor) Her gece aynı saatlerde giden internet.. İşin kötü yanı geçiş için 3 ay beklemek zorundayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternete GoogleDNS yerine Cloudflare DNS si tanımlanıyor o yüzden kesinti oldu, ping durumu ile ilgili iyileştirmeler için bakım yapılıyor sanırım 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 yoğunluğun az olduğu saatleri seçiyorlar bakım için bu yüzden genellikle gece saatlerinde kesinti yapar firmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 25 Mayıs 2022; 0:49:26 >
  • Kopuyoruz yine :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexaion kullanıcısına yanıt
    Evet koptuk dns yüzünden sanırım, uyarılar bundan tarayıcıda

Eve geçince bende bi bakiyim loglara ama muhtemelen bende de dns ten dolayı sapıtmıştır.

Her gidişte yazıyorum MH ye sizde yazın.

3 ay zamanımız var. Düzelirse bu gibi durumlar ne ala. Düzelmezse bakarız artık başımızın çaresine.

• arkadaşlar ikinci el modem almakta herhangi bir sakınca var mıdır ? Fetö metö olaylarından sıkınıtılı bir cihaz denk gelipte başımız ağrımaz değil mi ? biz taşınınca mecbur fibere veda ettik , vdsl model lazım olacak

• crossingover35 kullanıcısına yanıt
    Yok be reis 😂

• crossingover35 kullanıcısına yanıt

modemle takipin alakası yok iss girdiğin siteleri depolar önlem olarak şifreli dns kullanabilirsin en azından girdiği siteleri göremezler dns kayıtlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Mayıs 2022; 12:57:39 >
  • cloudflare kullananlarmı çöktü acaba? cloudflare sık sapıtmaya başladı son aylarda ben next dns ye geri döndüm hem rekalm engelliyor firewallı var.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bi süre dene sen böyle. Bizler kopar sen kopmazsan bizde dns değiştirelim.

En güzeli google sanki.

• Ben hiç dns ayarı vs yapmadım.Ne ayarlı acaba?

Defaultta cloudflare geliyor diye hatırlıyorum.

1.1.1.1

• Sabah 10da wpden yazdım resetlediler hattımı sorun düzeldi

• 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥www.dnsleaktest.com
    DNS leak test
    https://www.dnsleaktest.com

dns testi burdan yapılır.

• Hız durumu nasıl arkadaşlar sizde? Stabil' mi? Bende çok farklı bir ölçüyorum 15-20 bir ölçüyorum 50-60 bir kaç saniye sonra tekrar bakıyorum 90-100 saniyesi saniyesine uymuyor. İptv izlerken sıkıntı çıkartıyor stabil olmayan hız.

• Deadwood kullanıcısına yanıt

Sürekli bi güncelleme çalışma halindeyiz diyorlar ama ara ara dalgalanmalarda var maalesef. Böyle ne zamana kadar gidecek bilmiyorum. Umarım biran önce hallederler yoksa 3 ay dolunca kimse kalmayacak gibi görünüyor.

• Umarım düzelir hocam. Yoksa 3 ay bekleriz daha sonra başka bir çözüm buluruz Allah'ın izniyle

• Geçen hafta geçişimi sağladılar ortak kopma harici bir sorun yaşamadım. Hatta türknet'in türk telekom engelliyor veremiyoruz dedikleri hızı da sağolsunlar verdiler. Sıkıntısız 100 mbps alabiliyorum.

• Eve geldim geleli speed test yapıyorum aralıklarla. Bakalım akşam ne durumda olacak.

Şuan 4-5 cihaz bağlı internete aktif olarak.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.