Havuzdan dağıtmıyor. Sürekli aynı ip. |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (25. sayfa)
-
-
Keşke direk eko ya geçmek yerine mega kutuda kalıp kademe kademe hızı daha düşük hızlara sabitleterek deneseydiniz.
SNR değerini 11-12 gördüğünüz hızda kalsaydınız.
Bende mega kutu tanımlı ama SNR değerini 12 yaparak 65mbit kullanıyorum.
-
bunu müşteri hizmetlerinden yaptırabilir miyim ki?
Şuan bu saatte SNR değerlerim böyle, hız 35mbit sabit.
-
Hayır yok,aslında var ama yok. Atanan ipler premierdc ipsi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet yaparlar. Ama kaçar kaçar düşerler emin değilim. Mesela bi 75 deneyebilirsin.
Hızını 75 e sabitlettir bakalım ne olacak. Olmadı 60 veya 50 denersin. Kademeleri ne ise artık.
Modemin ASUS olsa arayüzden SNR değerini kendin verebiliyosun. Ben öyle yapıyorum tüm isslerde. Onlar maximumu tanımlıyolar ben snr 12 dediğimde alabileceğim ne ise onu alıyorum.
-
arkadaşlar 35 tanımlı ve hız testlerinde 32-33 arası alıyorum yani tanımlı hızın %97-98 civarını alabiliyorum , ama pingim hep 40 üstü çıkıtor.speed testte firmanın sunucu seçili ve 40-50 arası hep.Bu durumun sebebi nedir ? Müşteri temsilcisinn yapabileceği bir şey varmı
Altyapı cat 6 kablo çekili kablolarda bir sorun yok olsa hızdada sorun olur ama hız gayet iyi ama ping var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 21 Mayıs 2022; 2:40:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Desteğe yaz bir kontrol ederler hocam
-
hat ilk açıldığında 45 mbitti ve o değerdeyken bile SNR 8 idi, burada belirtmiştim. Bu seviyeden aşa düşse 40 mbit olsa ne fark edecek ki aradaki farkı vermeye, o yüzden bir alt tarifeye düşmek daha mantıklı geldi.
-
geçen hafta başvurdum. basvururken de özellikle söyledim binada ankastreden daireye kablo gelmiyor diye biz çekeceğiz dediler. ikinci konuşmamız 1 hafta sonra oldu 2 3 gün içinde geleceğiz dediler bağlamaya, dedim tekrar daireye kablo gelmiyor tamam ekibimiz halledecek. neyse dün aradılar gün içinde geleceğiz diye. bir bayan gelmiş ben yokken, işte dairenize kablo gelmiyor 300 liraya çekeriz demiş daireye kablo. modemi ankastre ye götürüp denemiş gitmiş. deli oldum aradım internet kutusunu işte taşeronla çalışıyoruz isteyebilirler, elektrikçi çağırsanız da o kadar tutacak, idare edin kem küm. dedim vermem özellikle sorduğumda halledeceğiz dediniz. bugün için tekrar geleceklerdi sözde. öğlen 1 den sonra geleceklerdi, aradilar 5 6 civarı geliriz diye. saat 6 oldu diyorlar 1 saat sonra geliriz işte işimiz çıktı, zaten kablo çekmeye gelmeyecekti, daireye başka kablo geliyor mu test edecektik dediler. bütün günümü öldürdüler akşam da davetimiz vardı. çıktık evden, iptal ettirdim kullanamadan. tavsiye de etmiyorum 5 10 lira fazla verin düzgün bir şirketten alın hizmetinizi, yalancı bir şirkete paranızı kaptırmayın. bir de kullanmaya başlasaydık kim bilir neler olacaktı, müşteri hizmetlerine bağlanmak zaten imkansız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasevmem -- 21 Mayıs 2022; 19:7:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyi ki geçmişim. Çok memnunum.
Bende dün geçtim kesinti olmadı memnunum, cdn ve pearing anlaşmaları olmadığı için fast uygulaması netflix sunucu Ping’leri 15 MS vb arttı turknette göre, TurkNet 15-20 ms bandındaydı, internet kutusu 25 - 40 ms bandında çok sorun teşkil etmez sanırım fiyata göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 21 Mayıs 2022; 19:57:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kabloluk tesistlık işi olan zaten küçük firmlara bakmasın hatta türknete bile bakmasın bu tip firmalar hazır tesisat ister evinize kimse karışmaz para istemeleride normal hepsi istiyor bedavaya tesisatı kimse çekmez evinize yaz siz hallediceksiniz yada elektirikçi çağırcaksınız orda haklılar a firmasıda z firmasıda aynı bu konuda evden bina girişindeki kutuya kadar olan bölüm size ait kimse bedavaya tesisat çekmez evinize. (fiber dönüşüm hariç o devlet telekom destekli bedavaya yapıyorlar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Mayıs 2022; 19:42:7 > -
olay o değil. iki kere de söyledim ankastreden kablo gelmiyor daireye. biz halledeceğiz dediler. demeselerdi zaten sıkıntı yok. abone olana kadar hiçbir sıkıntı yok. sonrasında kendi başınasınız. olay yalan söylemeleri.
O da tamamen müşteri hizmetlerindeki elemanların yetetsizliği. Biz halledicez ama şu kadar ücreti var deseler bu olay yaşanmicak.
türkiyedeki orta - düşük çaplı net firmlarının m.hi %90 nı asgari ücrete çalışan prim almak için takla atabilen genç işsiz kadrosu, bir kısmı net teknik terimleri bile bilmez ev tasisatı kısmı size ait eliniz yatkınsa kolayca çekersiniz tesisatı anlamam derseniz elektirikçi çağırcaksınız başka çaresi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Mayıs 2022; 20:38:28 > -
olay dediğim gibi yalan söylenmesi. elimden gelir 30 metre telefon kablosu 40 50 lira tutacak dairenin karşısı zaten ankastre kutusu 20 30 metre gitmez bile. baştan söylense işten geldiğimde yarım saatimi almaz çekmem. inada bindiği için bu noktaya geldi baştan deseler zaten problemim yok.
arkadaşlar acil desteğe ihtiyacım var turketten geçiş yaptım modem ayarlarında vdsl düzenleye girdim PPP Information bölümünde mesajla gelen bilgileri girdim kaydettim modemi açtım kapattım internete girmiyor mesajda ....@internetkutusu şifredede isimsoyisim birde 3 rakamlı şifre oluşturmuşlar neden giremiyorum
-
Önce sakin ol.
Sonra Whatsapptan bu durumu ilet sonra bağlantın gelecektir.
-
Kullanıma başlayalı 1 hafta kadar oldu . Öncesinde türknet kullanıyordum speedtest download 75 80 civarı upload 3 4 mbps civarı veriyordu , download yaparken de eğer sunucu iyiyse 100 mbps kadar rahat ve net görüyordum . Şimdi internet kutusunu 1 hafta kullanıp gözlemledim . Bu şirketin speedtest'i 65-70 mbps civarı veriyor uploadı ise 7-8 veriyor . Download yaparken burada da 100mbpslere çıkabiliyor ama sanki o kadar stabil değil yada ben tam gözleyemedim. Bazı sitelerde dizi izlerken takılmalar yapıyor ama internetimle ilgili olduğunu düşünmüyorum 1080p videoda takılma yapacak kadar düşük hızlar almıyorum çünkü muhtemelen sunucu kaynaklı . Onun dışında sorun yok kopma yok internetten şimdilik memnunum .
Üyelik oluştururken referans kodum ile üyelik başlatırsanız ilk faturanızdan sonraki ay faturanız ücretsiz oluyor .
Referans kodumu kullanmak isterseniz :
8576084810 numarası ile üyelik başlatabilirsiniz .
-
Referans kampanyası bitti hocam bilgin olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X