Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
105
Favori
308.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zaten geçen arkadaşları cidden anlamıyorum haziranda fiyatlar biribirne yakın olucak belki sembolik 10-20 tl ucuz olur sadece :) dev enflasyon ortamında comnette geçip 1 senelik alım yapmadıktan sonra hepsi boş türknetten memnun olanlar için gereksiz bir eylem türü.

• whatsapptan ilettim durumu. modemden filandır dediler ama bugün olmadı. zaten benim için önemli bir sorun değildi. bu arada test sonucum aşağıda hattım 80 mbps. 14 gündür kullanıyorum değerlerim aşağı yukarı aynı. turknetten geçtim pingim hızım aynı seviyelerde. nazar değmesin :)

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papift -- 20 Mayıs 2022; 2:34:40 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Yalnız internet kutusu haziranda zam yapmayacak. Destekten sormuştum temmuzdan önce zam düşünülmüyor en az 1 ay (belki 2-3 ay , 1 ay garanti) diğer operatörleri izleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper160 -- 20 Mayıs 2022; 3:2:1 >
  • Pazartesi gununden beri pinglerde yukselme oldu sizlerdede boyle bir durum varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deamonlord44 kullanıcısına yanıt

Benim pingler devamlı 8-10 seviyelerinde.

Atmamı istediğin özel bi adres varsa paylaş oraya deneyelim istersen.

• Cevapladigin icin tesekkurler hocam, bende ping 20 ile 22 arası olurdu, ama pazartesinden beri ping 30 ların ustune cikti ve internet hızımda yarıya dusmustu suan internet hizi iyi fakat ping hala yuksek :(

Geforce now global sunucusunda ise 55ms varken simdi 65 ile 75 arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deamonlord44 -- 20 Mayıs 2022; 12:2:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper160 kullanıcısına yanıt

cebinden hayrına internet dağıtıcak değiller zammı telekom yapıyor firmalar en az 40-50 tl bindircek hepsine, en fazla 1 ay öteleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Mayıs 2022; 14:22:15 >

Bekleyip göreceğiz bakalım :=)

İllaki yapacaklar ama 140 yerine 100 versem 110 versem bile bana yeter. Hizmet kalitesi aynı olduğu müddetçe.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100 mbps internetin şuanki paket ücreti 57,5 TL. Üzerine %18 KDV + %10 ÖİV vergisi ekleniyor. Şuanki paket ücreti kadar bir port ücreti talep edecek artık Türk telekom yapacağı zamla.. 110tl yi aşar mutlaka fiyatlar..

100 TL = 6,30 dolar eridikçe eridi değeri kalmadı paranın..

• RElS kullanıcısına yanıt
    O konulara girersek intrrneti kullanamadan içeri atarlar bizi.

• Şu ip değişme olayınıda yavaş yavaş çözerler.Turknet zammından sonra baya abone gelmiştir.

• 110-120 den aşağı fiyat beklemeyin derim.

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    Valla hizmette problem olmasında ben 120ye bile kabulüm. Aynı hizmey sonuçta.

• Lexaion kullanıcısına yanıt
    Vpn olduktan sonra benim için çok önemli değil bu durum. Hatta statik ip gibi kullanmak iyi bile :)

• Benim için iyi değil,ayrıca atanan ipler konut ipsi değiller.Hepsi data center ipsi buda bana sorun yaratıyor.Gıbırnetten Turknete bu yüzden geçmiştim.Ama fiyat yükselince geçmek zorunda kaldım.Böyle devam edicem.

• Lexaion kullanıcısına yanıt

Arıza kaydı açan veya whatsapptan yazın mutlaka.

En azından ilerisi için bi planlama yaparlar.

• Firmanın kendi ip bloğu yok mu hep aynı ip mi geliyor

• nopanick kullanıcısına yanıt
    Sabit ip geliyor cgnat dan. Değişmiyor.

• 1 haftalık kullanımım sonunda İK deneyimlerimi anlatabilirim. TurkNet'ten geçiş yapmıştım bende lokasyonum kocaeli/gebze, pinglerde tracert testide yapmıştım doğal olarak 10-15 ms artış var bunun sebebini tahmin edebiliyorum cdn anlaşmaları olmaması veya yurtdışı çıkışlarında telekomun kendi çıkışlarını kullanması olmalı. Her neyse ben çok memnunum, hız, stabilite turknette ne ise aynı deneyimi yaşadım. Müşteri hizmetleri bir kere hızlı çözüm yapıyor gerçek bir kişiyle muhatap oluyorsunuz en azından, daha öncede Turknette 75mbittede sıkıntı yaşıyordum snr değerlerimden dolayı, geçmişken denemek için ilk başta 100 mbit paketiyle başlayayım demiştim ama altyapım yetersizdi tabi SNR yetersizliğinden dolayı yine sorun oldu bende eko kutuya düşürmek için whatsapp üzerinden iletişime geçtim çok hızlı bir şekilde hallettiler, yani destek kaydı açmayarak herhangi bir sıkıntıda whatsapp'tan halletmeleri benim beğenimi kazandı.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.